Lite bättre e det.. :D

Mmm lite bättre e vi, ja mår nästan som vanligt, lite illa mående men inga kräkningar eller diareér längre, skönt..
Tuwis har sovit oroligt i natt vet inte om det e feber som gör det, för det är nästan som hon får panik..Vaknar men ögonen e inte me och hon e inte riktigt kontakt barn, hon drömmer så himla mycket.. Det va fler gånger ja fick väcka henne för hon drömde, skrek occh grät,, Stackar liten.. Me när vi väl väckte henne så drack hon massa vatten.. Nästan två pip muggar...Det e bra.. Vi sov hela familjen till 9.30 imorse och det va behövligt för oss alla kan ja lova efter alla dessa nätter som vi knappt sovit nått på..
Käkade frulle, rostad macka och thé Tuwis gillade rostade mackor..

Nu sitter vi och tittar på Lotta på bråkmakare gatan, Mogge står i duchen och ja har en turban på huvet för ja nyss duschat..

Tuwis feber ger sig inte tyvärr, det ligger mellan 38.-39 hela tiden, men hoppas det ger sig det me snart.. Hennes dumma eländiga hosta är ju tillbaka me.. Hon ska åka på allt verkligen.. Men man ser nu på henne att hn e så trött på det.. Stackars liten tjeja.. mammas lilla sötis..
Nu har hon fått dom sista panodilen så vi ska ta en liten promenix och handla och ska bli så  skönt att komma ut och andas lite frisk luft va ju ett par dagar sedan man va ute, tyvärr..
Och det är SOOOOL, tror ni det är vår på väg? Vi kan ju alltid hoppas, eller hur??

Nää nu ska ja klä på mig och lilla sessan
Så ni får ha en bra fredag för våran kommer bli lugn och skönt och göra allt för att lill sessan ska bli helt frisk.. !!

Pöss på er

http://wiccankraft.blogg.se/images/2009/solen_33337104_34292937.jpg

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0