Mer kräkningar

Ja satten vart lång kan ja lova, somnade inte förens kl. 6.30 i morse, 8.15 så skulle Tuwis upp och leka... Skit unge.. Mogge gick snällt upp för ja skulle till skolan, så ja fick sova lite.. :) skönt.. Börjad einte iof förens 13.30 och tack goe gud för det hade ja börjat 9 som vanligt så hade ja kreverat kan ja lova..

Ja va i skolan oc gjorde det ja skulle, men hade kontakt me Mogge hela tiden, ja blir så pipplig när Tuwis är sjuk och speciellt när hon inte vill ha vätska eller mat.. När ja slutade skolan så gick ja till banken först och sedan en svänt till polarn och pyret för att inhandla ett par jeans till Tuwis från pappa & gun i födelsedags present.. Så får ja det ja önskar.. Bra va! Ja fick även springa ner på Hemköp en sväng för att inhandla lite saker til Tuwi, nyposoppa, cola, gröt ja allt som inte e mjölk.. Får pröva all.. När ja väl kom hem så sa Mogge att hon hade fått feber me.. tempen visade 39 grader. så han hade gett henne en panodil,, Den gav god verkan kan ja lova.. Även att hon e sjuk så e ho så himla pigg och det e så skönt och se.. Hon latjar, e glad, sjunger och e sig sj förutom att hon inte vill dricka eller äta... Men ja fick i henne lite cola iaf, visst e inte det bra för barn men va faaan huvudsaken e att hon får i sig vätska eller hur!??
Ja gjorde kyckling och ris till middag hon pillade i sig lite, men inte allt för mycket,, Men det lilla e positivt..
Feber började stiga igen vid 19 tiden tempen visade då 38.7 grader så gav henne en panodil till innan sägen.,, Ikväll så läste vi båda två för henne i våran säng, hon somnade ganska snabbt men vo 21.50 så vaknade hon ja gick in hon hostar en hel den me.. Stackaren.. Ja la mig brevid henne och skulle söva om henne så kom den en redig kaskad spya över hela mig, hela mogges sida av sängen och hela tuwis va fulla, ja han knappt roppa på Mogge oh gå från sängen så kom det en till och en till .. 4 st kaskad spyr på mindre än 5 min.. Hon vart så rädd me, när det inte kommer mer utan man bara hulkar.. Stackare.. SÅ Tuwis va Men antaligen inte..
Imorrn börjar ja kl:9 och går till 16 men som ja knner nu så kommer ja inte orka, har inte sovit nått ... Men v får se hur ja gör imorrn ...
Tog lite bilder på skrutt ungen när hon e i till esse.. Våran lilla kräksjukling...

 

Här e hon kl e 05.16 och vi har bäddad rent i sängen 2 gånger och hon e jätte glad.. :)

 

 

 

 

Ja nää nu kommer dom upp från badet så bäst att hjälpa till..

 

Ha en bra natt,,

 


Kommentarer
Postat av: Freja & Loves mamma

Jag skulle förslå att ni tar bort all mat o bara ger henne vätskeersättning, majsvälling o Proviva. Har haft kräksjukan här hemma nu i några omgångar o har märkt att den fortare går över på det sättet.



Visst va kortet fint?! ;)

kram

2010-03-03 @ 05:57:05
URL: http://www.frejasmamma.blogspot.com
Postat av: Annie

Nä stackars lilla snuttan!!! Hoppas hon blir bättre snart och får i sej lite mat. Snygging i jeans-blöjan:-) Skickar lite energi till er!!- kram

2010-03-03 @ 08:50:56
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: fanny

vi körde vätseersättning, panodil och piggelin. Hon ser ut att vara en liten bulle som Julius, så det är ingen fara om dem inte äter, sålänge dem är kontaktbara. Som du skriver, det viktigaste är vätska, och socker är ju lite uppiggande så inte helt fel. Fick tips att blanda vätskeersättningen med saft för att få i Julius socker... när han var 1 år...!! :)

2010-03-03 @ 10:00:32
URL: http://fannydorch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0