Vår sjukdag

Ja idag har det verkligen vart sjukstuga här hemma, mogge har ju legat i migrän hela dagen, jag låg i soffan fram till 12, sen kände ja mig lite bättre.. Problemet e ju det att man kan inte fokusera på sig själv utan på barnet.. Det är prio 1...
På fm så fick vi inte i genne nått, varken vätska eller mat.. ringde sjukvårdsrådgivningen och har har haft regelbunden kontakt under dagen med dom.. Fick tipset att koka potatis och pressa den och sedan ge henne men det ville hon promt onte ha.. Tyvärr.. Hon sket på sig ännu en gång på em ordentligt.. Inget skoj..!! Febern hade gått upp igen så hon har vart lite loj, fram tills nu så panodilen verkligen har hjälp känns det som även att det va 2 h sedan hon fick den.. MEn det tog 1 h innan vi ens märkte att febern börja gån ner..
Vi lagade lite mat nu på kvällen vi somnade ju i soffan alla 3 vid 4 fram till 6 på kvällen, då är man trött kan ja lova.. Så spagetti och köttfärssås vart det, fick i Tuwis lite efter mycket stohej..
Klockan e nu halv 9 och hon e inte ett dugg trött kan ja lova, men vi har ialla fall förberett för natten i våran säng ... Bäddat in sängen me soppsäckar, måste ju göra nått för att skydda madrassen.. Men vi hoppas att det är slut på både kräkning och diareé nu..
Ja har börjat må illa ordentligt nu me, inget skoj .. Men ja hoppas verkligen inte att det utvecklar sig till nått.. Peppar peppar..

Idag kom även Polar & pyrets vår katalog.. hihi super skoj.. Nått skoj på denna sjukdag.. Och det finns massa fint..Kommer bild nedan!!

Näää snart ska vi väl se om vi kan lägga skrutt ingen så vi bar kan slappa lite..

Ha en bra kväll

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0