igelkotte

Ja nu sover Tuwis, hon va såå trött.. inget sovande idag,, Dagen har ju vart i rullning hela dagen..

Vernissagen på dagis, va mycket trevlig, mycket fina saker barnen hade gjort, gjort saker till varje saga dom läst denna termin i sitt sagotema, det va Bu och Bä, Tummen, Bockarna bruse och Laban..
Dom hade sått tomater som dom senare ska få ta med hem, sått solroser i en stor lerkruka som dom sedan har målat.. tuwis va sååå fin.. Man blir sååå stolt..
Inne i "allrummet" eller vad man ska säga så har dom en plattskärm där rullade bilder under terminen på allt dom gjort, och bara vanliga dagar.. Så roligt och se vad dom har gjort och hur kul dom har.. Vi e verkligen nöjda med dagiset nu..:D Känns toppen bra..
Skoj oxå och träffa dom andra föräldrarna inte bara säga hej och hejdå somman gör när man hämtar och lämnar barnen..

På vägen hem i skogen så sprang vi på en igelkott,han vart inte rädd eller nått, men Tuwis vart nyfiken men vågade inte gå allt för nära.. Men rolig på håll.. :D

Sedan gick vi hem och slänge Tuwis i badet med pappa.. Medans ja plockade iordning lite här hemma.

Imorrn kl 8.00 så kommer GEFAB och kollar på vårat vattenskadade badrum, tur att dom kommer innan Mogge åker till jobbet.. Ja fattar inte så himla mycket om det som han gör som är plattsättare.. Så återkommer om vad beslutet bir men hoppas på att det blir renovering.. :D

Näähe ska kolla på Antikdeckarna tydligen manen i huset har bestämmt.. :D

Ha en bra torsdags kväll

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Hej gumman! Både jag och Fredde har varit jättehostiga. Kan knappt andas innan man måste hosta!! Vad är det som händer? Vi har aldrig känt så här förr. Proppar i mej Noskapin. Var är alla djur i Valla?? Är dom inte ute i burarna o inhängnadera? Fam. Danne och Linda kommer på midsommar! Ser fram emot det=) kram

2010-05-28 @ 08:15:35
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vad söt!!!



Kan du ses på onsdag?? :) KRAM

2010-05-28 @ 09:38:31
URL: http://aimeesmom.blogg.se/
Postat av: Lindet

Hej!



Tänkte tipsa om tävlingar som pågår hos mig just nu.

Solskyddskläder från Sunmate, personliga kläder från Simply Colors, Nappar från Namnnappen och presentkort hos My Baby´s.

Om det låter intressant så kika gärna in hos mig och var med och tävla ;)



Kram Lindet

http://lindet.blogg.se

2010-05-28 @ 12:07:21
URL: http://lindet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0