Förbannade Huvudvärk

Söndag morgon eller igentligen söndag fm.. hihih Vi vaknade vid liv vid halv 10 ca.. Skönt.. Men idag som dom senaste 6 dagarna har ja vaknat med denna förbannande jäkla huvudvärken.. Känns som det trycker inne i hjärnan på nått konstigt sätt.. Det är obehagligt.. Undrar ju varför den är kvar så länge.. hmmm Man läser så mycket när man har t.ex huvudvärk i flera dagar som vägrar gå över.. Man blir lite rädd o orolig det måste ja villigt erkänna.. Men ja hoppas verkligen inte att det kan va nått alvarligt.. Känns som om att jag har vart med om tillräckligt med sjukdoms skit nu!!

http://2.bp.blogspot.com/_0kBLFJjUMy0/THwUrbwWz7I/AAAAAAAAC-Q/4W2tjmjMHg8/s320/huvudv%C3%A4rk.gif



Mogge jobbar och idag ville han verkligen inte åka och jobba, han ville vara hemma med oss ist.. och det kan ja verkligen förstå, han umgås ju bara med oss varannan helg.. Jobbar hela veckorna och varannan helg på k-rauta!!! Ingen vila för honom inte!!
Men det går åt till detta fantasktiska bröllop som sker i Maj..

Inatt har ja knappt sovit, eller inte så djupt iaf, vaknade till flera gånger av att ja låg och tänkte och planerade inför bröllopet.. Täntke hur dukningen, håret, in marchen ja allt.. ja vill verkligen att denna dag ska bli speciell och perfekt.. inget ska kunna förstöra den.. Fasan vad ja längtar nu.. Ca 200 dagar kvar bara!!! Ska bli såå skoj och spännande.. Januari ska vi köpa Mogges kläder, skojsigt.. Inbjudningarna ska ut snart, hindersprövning ska beställas om 3 månader eller nått sådant.. 10 april ska vi på genomgång i kyrkan... Kommer bli en perfekt dag.. hihihi

http://3.bp.blogspot.com/_o8vKMTMQmZQ/SfwENmje1bI/AAAAAAAACZo/hcQ1kTtiE4k/s400/brudpar.jpg



Idag vankas det ute dag även att mitt huvud exploderar och trycker i hop varenda kärl ja har i hjärnan så måste Tuwis ut och leka och vi måste plantera dessa tulpan lökar.. Nu är det ju snart minus grader.. Brrrr.. Igår ville Tuwis prova sin nya rosa PoP overall, den va såååå fin på henne.. Skoj och se henne trivas i den och hon kände sig så fin..:D hhihih Snuttan!!  Men snart är det väl dax för overall.. Vi gör ju det fleece fodrade regnsstället fortfarande, skit bra!! Den som kom på det skulle ha diplom.. Kalas bra sak!! :D

Nehe, duka bört frullen, sedan bädda och sedan se skaplig ut och knalla sig utåt..:D

Ha en tevlig söndag

Pöss på er

http://www.rowox.com/Images/Sunday/images/happy_sunday_glittery.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0