Juligt..

måste bara berätta igår fick jag äntligen hem min fina nya andvetsljustake och den va finare i verkligheten än på bild och jag är så nöjd.. Kommer passa så bra tillsammans med dom nya jul gardinerna..
Jag längtar till jul..

Köpte även ännu en julklapp till Tuwis igår en rosa käpphäst eller vad det heter men enhörning som låter.. och har tittat och sagt varje gång vi går förbi den på Maxi att dom vill ha en sådan och nu när vi va sj igår på Maxi så följde en sådan hem... Den va doxk inte rolig att slå in men det gick.. Och det syns verkligen inte vad det är i paketet.. hahahaah  10 klappar till sessan klara nu än så länge och det känns skönt och en till syster petra..:D

Fick även hem Tuwas pepparkakasklänning igår men ja tror den är alldeles för stor tyvärr, men får testa den ikväll annars får vi skicka tillbaka den och ta en mindre.. Tur att ja beställde den så tidigt så det finns lite marginaler för sådant.:D

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0