Körkorts Teori

jaha, tisdag och jobb idag, hela kvällen igår efter vi kom hem från våra bästa så har ja suttit med denna bok och teorifrågorna i nätet och pluggat och pluggat..
Ja fattar och ja kan, men dom krånglar till frågorna så mycket tycker ja.. Men det är ju bra att fortsätta plugga som en galning så ja kan det.. Faaan ja skriver ju snart.. Är inte nervös men stressad över att ja inte kommer hinna!! Men det hoppas ja, och ja vt att Mogge hjälper tilll hemma så ja kan plugga inför detta.. är ju klar med allt i skolan bara slut provet i Barn och ungdomssjukvården... Sedan är ja klar uska med inriktning på barn o ungdom..:D Känns skönt.. och förhoppningsvis e uska me körkort snart me...:D Håll tummarna!!!

Tuwis va helt lyrisk idag när ja lämnade henne på dagis hon hoppade ut av glädje när hon såg sina kompisar.. Förstår att det inte är så himla skoj och va hemma me oss varje dag!!! Roligare att vara med sina bästa kompisar!! :D Snuttan nu får ja inte se henne förrens imorrn em då ja hämtar henne från dagis..

Ska åka med bussen nu så ha en bra dag

pöss på er

http://3.bp.blogspot.com/_7AG7_8QP5ac/Stiid_R5fVI/AAAAAAAABIs/UN5-8lurcK4/s320/korkortsteori_2.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Jessica G

jag har läst barn- och ungdomssjukvårdskursen på distans nu i höst på MoA, väntar på betyg!

Jag har jobbar på Neo,BAVA och BOND. var ju 6 år sen men lite sitter ju i! :-) Neo är en drömjobbplats, men eftersom jag bara var uska så fanns det ingen framtid där då.så snart är jag barnskötare! :-D

2010-11-30 @ 12:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0