Lite onyckter bara.. ;)

ja idag har det vart en depp dag, både bakis och annat.. :(

Igår va en lyckad dag, det va stress hela dagen enda till Annie kom.. Hon kom vid 17.30 ca... Då låg ja lite efter i schemat.. Men det gick bra..
Ja hade inte ätit nått på dagen, så ja o annie började med en välkomsdrick och sedan ett glas rött och ja vart skit dåligt.. Mådde illa, yr , kallsvettig.. Ja mådde piss!! Försökte pilla i mig 2 mackor och ett glas vatten men det gick efter en lång stund.. Men efter mackorna och vattnet så började ja må bättre och skönt va det!!
Annie och ja förbereddde lite och pratade massa.. Hon är verkligen min bästa!! Vi har inte känt varann jätte länge men det känns som ja känt henne hela livet.. Och ja kan va den ja e me henne.. Såå underbart skönt!!
Vid 20.20 kom Emma & Mia, Emma hade jobbat till 19 därför lite sena.. Men ja bjöd på välkomsdrink och mina cakeballs som ja hade gjort.. Och dom gillades..:D Kalas.. Så det blir det på bröllopet..!!
Vi satte oss och åt Tacos, mumma.. Men vi åt inte så mycket som ja trodde, hade ju stekt 1 kg bladfärs , så det vart massa över men det åt mogge upp på kvällen..:D

Mogge jobbade under tiden vi va här men han kom hem vid 22.00 ca, hem till 4 onycktra tjejer..:D Ha Ha Ha Men det gick det me!
Det vart mycket dans, sjung, skratt och prat om gammla minnen.. Hur skoj som hels!! Spriten kom även in på ett hörn kan va därför man har lite huvudvärk idag.. ;)

Vid 00.30 så körde Mogge hem Annie och körde oss andra till stan för vi skulle besöka Harry.. ;P.. Och en fredag fick vi stå i kö.. Men det va inte så mycket folk där inne, men fasan va skoj vi hade..:D Ja va hemma vid 03.30...:D Men en riktigt lyckad kväll..:D Tack snälla för presenterna ja fick och för en super skoj kväll

Fick ju presenter av mina vänner, av Annie fick ja en vit klocka, har ju tjatat om att ja önskar/skulle vilja ha en sedan Nettan köpte en till henne.. Och nu fick ja en, och den är sååå fin.. Tack!!
Av Emma & Mia fick ja en 3 stängslad orkideé och 2 dofts ljus från party line.. Lukta så himla gott och så är dom röda och vita och passa jätte bra till vårt vardagsrum..:D Tusen tack för det me...

Idag sov vi länge och sedan har vi bara slappat och myst hela dagen.. Nu har vi lördags mys...

PS: Glöm inte att det är Fars dag imorrn..

Ha en bra kväll..

Pöss på er

 

 

 

Snodde bilden från Mias blogg.. :P Hoppas det va ok!?

Mer bilder från kvällen kommer..:)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0