Mamma & Dotter kväll

ja idag är det mys kväll, eller den vart kort.. iof.. Men skönt och få lite egen tid me.. Mogge är över hos grannen och dricker lite öl, dom ska sedan vidare in till stan och bowla.. killarna !
Jag och Tuwis åt lite tacos förrut.. Och det va riktigt gott idag.. Hade köpt tubs och bröd.. Och dessa tacos tubs är ju tiktigt goda.. Tuwis åt en sådan med köttfärs i och grönsaker och sedan åt hon ett mjuktbröd med alla tillbehör oxå.. Så hon åt mer än mig.. Duktig tjeja.. Och hon sa till mig vid maten..

T: Mamma, vilken god mat det är idag
M: mmm va bra
T: Duktig du är

Så himla söt, man kan va.. Efter maten så badade Tuwis, och ja hade rotat fram hennes badkritor tror ni hon vart lycklig..
Nu ligger sessan i våran sägn och kollar på film: sj klart Prinsessan och Grodan ja ska nu snart se idol.. Tuwis är tyvärr inte sådär jätte intresserad.. Vissa fredagar då hon har vart uppe så kan hon sitta stilla och titta men idag hade hon verkligen myror i rumpan.. Men hör att hon inte har somnat ännu utan ligger och sjunger till fimen... Sötis där...

Ska kolla till henne , ha en bra kväll.. Pöss på er

http://cdn.sheknows.com/articles/Tacos.jpg

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0