Mycket Väl Godkänn

Ja onsdag idag, är ja den enda som tycker att just denna vecka har gått riktigt sakta.. Känns som att man ligger en dag före tiden hela tiden!! Men men sista dagen på jobbet för denna vecka imorrn..Skönt.. Känner mig trött..

Idag har det vart en del att göra på praktiken, lite pyssel och så har jag även haft halvtids samtal idag, min lärare kom.. Och som vanligt fick ja inget negativ.. Bara massa postiv feedback och det känns både skönt och väldigt bra.. Stärker mitt självförtroende ännu mer...
Fick ju även tillbaka min första inlämnings uppgift idag i denna kurs och det vart ett VG, nöjd..:D

Efter jobbet så vart det ett varv på stan, träffade mamma, va tvungen att inhandla ett par skor till mig nu när snön har kommit.. Hitta ett par på skopunkten, ett par svara stövlar med ull hela vägen och även som sula..:D Så varma och sköna för 249:- inte farligt va?
Sprang även in på Kappahl och köpte ett par vantar till Tuwis med fårull i, varma och skönt och såklart ljusrosa och även 2 par mjukis byxor som hon verkligen behövde.. För igår plockade ja iordning och rensade i hennes garderob och bara sedan i somras så har hon växt ur alla sina mjukis byxor nästan, hon hade 3 kvar som är lagom... Så inhandlade 2 nya.. Skönt nu under överallen och över långkallingarna..:D

Mamma & Leffan följde med hem så mamma följde ju me in och hämtade Tuwis på dagis, och tror ni att Tuwis vart förvånad och väldigt glad.. Hon skulle visa mormor allt!! Och mormor skulle klä på..
Väl hemma så skulle mormor me och leka på rummet hon fick inte gå ifrån, dom spela memo, puzzla, laga mat mm.. Dom åt även här och vi fikade.. Mycket trevligt!! Tuwis verkligen gillade det.. Längtar tills dom flyttar hit, ska bli skoj och skönt och ha dom närmare så man kan träffa dom oftare och även för Tuwis skull me.. Man kan åka dit på en fika en vardagskväll.. inte en utflykt varje gång som det är nu när dom bor sååååå långt bort!! tråkigt!! Men så fick vi ett glad nyhet me, vi får deras köksbord, ett stort ekbord för 6 stolar..:D Ska bara inhandla nya stolar.. Längtar.. Får hit bordet när deras flyttlass går.. Hoppas i början av december..:D Så vi kan ha det här på julafton och nyårsafton då vi är många i våran lilla lgh.. !! Kommer bli toppen bra!!

Nehe, nu ska ja se arga snickarn och sedan beställa dagis foton..:D

Ha en bra onsdags kväll..

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0