Onsdag

Ja kan inte säga att jag är 100% bra ännu tyvärr, det värker i kroppen, jag är trött och lite ont i halsen.. Va faaan kom detta ifrån? inget skoj har verkligen inte tid med att vara sjuk.. Har såååå mycket att göra.. jobb 100% sedan massa plugg ett stort prov som måste göras nästa fredag och sedan 7 st uppgofter i BUS kursen.. Skit.. Känn ingen press fia.. Puuh.. Kansk just därför kroppen nu säger ifrån..
Visste att det skulle bli tufft att göra två inriktingar på samma termin men inte så här tufft.. Ja ja nu är ja i skiten bara att ta sig ut det oxå med ett bra resultat!!
Ska se hur min kropp är om ca 1h om ja klarar av att gå eller om ja sak va hemma.. Hoppas på att kunna gå.. Men det är ju oxå känsligt på US med infektioner osv.. Hade ju feber igår men inget idag!!
Ja ja,,

Lämnat sessan på dagis nyss, och idag ville hon verkligen dit hon ville leka med Alex, hon har pratat om honom rätt mycket och sagt att dom ska gifta sig och så fort vi kom in på dagis så kom Alex och dom gav varann en kram.. Sååå söta!! Gullungar!!  hihihih

PS: Emelie S, Mia E, Jenny E, Tina, Lina och Annie kolla era mailar.. :D

Nu ska ja sätta mig och renskriva uppsattsen jag pluggade på i måndags det blev 6 sidor.. Bara att sätta igång.. Puuh..

Ha en bra dag..

pöss på er


http://www.liber.se/covers/XL/4705793o.jpg

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0