Plötsligt dålig..:(

Ja igår vart det tyvärr inget bloggande, jag satt ju och plugga på fm och sedan åkte och gjorde mitt första pass på BAVA.. Men ja måste erkänna jag saknar 21:an så enormt.. Det är svårt och trivas så bra som ja gjorde där,, Det va verkligen perfekt för mig..
Men kanske kommer bli bra här me.. Vi får se.. Men första jobb passet gjorde ja bara mellan 15-19.. Det va så lugnt 2 barn inlagda och även idag har det vart lugnt.. 2 st..Så det är verkligen skillnad på jobb på dom olika avd me..

Vaknade imorse av att jag hade så ont i ryggen, och när ja får ont i ryggen så är det oftast muskelaturen runt andningsorganen som ja märker av masssa.. Så ja får svårt att andas och det gör ont.. Inget skoj kan ja lova!! Men har jobbat idag, slutade vid 14 idag och hann me den bussen som gjorde att jag va på dagis vid 14.30.. Det är bra.. Så det blev en kortis dag för Tuwis idag. från 9 - 14.30.. Skönt för henne.. Gillar inte att hon ska behöva va på dagis heltid när hon är så liten fortfarande.. Vill ha henne där så lite som möjligt..:D

På bussen hem kände ja av att hela kroppen började värka, jag frös och fick både ont i halsen och o höger öra... Inget skoj.. Tuwis vill eju sj inte gå hem direkt efter dagis så det vart en stund i lekparken,, brrr kan ja lova.. frös som bara den.. När vi väl kom in så tog ja tempen och visade feber:( kroppen känns inte som att den är med över huvudtaget.. Vill inte bli sjuk nu... olämpligt.. Men men inget att göra åt.. Men tycker i min panodil, strepsil och varmt att dricka och bara ligga ner och slappa...
Håll tummarna att ja inte blir sjuk utan att ja kan jobba imorrn me..

Så nu ska ja hämta duntäcket och lägga mig i soffan och vila lite.. Ha en bra kväll..

PS: Idag är det ju även tisdag och min tv:dag..:) Underbart!!

Trevlig kväll..

http://sannaek.blogg.se/images/2010/sjuk_sjuk1_91903567.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0