Slappisar..

Ja idag vart det en riktigt slappis dag, vi har inte gjort nått ännu.. Eller jag har tvättat två maskiner, bäddat sängarna men det är väl det enda tror ja.. Hahaha

Men man behöver sådana dagar me ibland och dessa dagar är såååå sälsynta hos oss.. Kan inte komma ihåg när vi va inne en hel dag och bara titta på film och myste.. Men måste säga att det är vart underbart skönt..

Mycket varför vi har vart inne är ju för att jag fortfarande inte mår riktigt 100 ännu... Hade nu migärn riknande huvudvärk igår kväll och i natt vaknade i morse av att en del av den satt kvar och den har ännu inte släppt tyvärr..
Så måste in på apoteket sedan i em och köpa eze eller vad det heter, mot migrän.. Får det oftare och oftare nu för tiden, men ska testa och se om massage kan hjälpa till oxå.. Migrän är det sista man vill ha, Mogge har ju det och ja vill inte ha det.. Hade ju det dagen innan vi åkte till Öland i sommras, så försvann min syn och ja mådde piss det va  en verkligen hemskt och otäckt... usch!!!

Vi har här hemma tittat på två filmer, Nya Tingeling och nu Skönheten och Odjuret och Tuwis är helt inne i det och älskar det..
Skönheten och Odjuret är ju en jätte bra film, som ja själv tittade massa på när ja va liten.. Mogge har inte sett det någon gång förrens nu när vi såg den första gången me Tuwis i Tisdags..

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0