Trevlig Söndag

Ja idag har det vart söndag som ni vet och ja hoppas verkligen att alla har haft en lika bra söndag som vi..

Jag och Tuwis gick ut vid 11.45 och planterade lite Tulpan lökar och äntligen så är dom nere i jorden, hoppas bara att det kommer upp nått me..:D Men det tror ja!! Tuwis tyckte det va skoj och plantera, det brukar hon gilla.. Det vart ca 20 nya tulpaner.. I nyanserna lila och cerice.. Kommer bli kalas fint bland dom andra tulpanerna som finns där..:D Spännande till våren!!

Tuwis har även lärt sig cyckla..:D Ibland går det jätte bra frammåt och imellan åt går det även bakåt.. Men nu är det sååå himla nära att hon cycklar utan att tänka på det.. För nu märker man att hon måste stanna imellan och tänka på hur hon gör... Och när hon "glömer" bort så blir hon lite arg.. Skruttfia där..

Lagom när vi hade cycklat ett varv runt gården så kom grannarna och grannbarnen, och det gillade Tuwis skarpt.. Så dom lekte för fullt.. Och vi föräldrar njöt av den lilla solen som sken.. Det va kallt i skuggan men ok i solen.. Skönt och va ute lite!! Barnen busa för fullt, åkte rutchkana bla..
Vid ca 14.30 så vart vi bjudna på mat hon grannen, och det tackade vi inte nej till.. Tuwa vart glad över att få äta hos sin kompis och även få leka på hennes rum..
Så det bjöds på regnbågslax, pressadpotatis och kall sås.. Jag som inte äter fisk fick varm smörgåstårta och den va super god.. Och Tuwis gillade fisken för den tog slut väldigt fort och bara laxen.. Hon åt väldigt bra!!
Så tusen tack älskade grannar för maten och sällskapet, nästa gång ska vi bjuda!!!

Vi stannade kvar tills ca 17.30, Tuwis ville leka och vi mammor tog en kopp kaffe och sniffa lite bebis.. Dom (grannarna som vi åt hos) har en liten 2,5 vecko gammal liten tjeja.. Såå underbart söt.. Tuwis tyckte vi skulle köpa en sådan..:D Hihihihi Sötnos..

Nu har Mogge kommit hem och vi myser lite i soffan framför Skönheten och odjuret.. Tuwis är trött efter allt bus...

Ikväll blir det att se Inception..:D Längtar!!!

Ha en toppen söndag

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0