Vilken dag..

Ja skit vilken dag, dagen har verkligen inte vart lugn sedan imorse då klockan ringde.. :/..

på jobbet (BAVA = Barn medicinska akutvårds avdelningen) så har det vart kaos hela dagen, eller kaos är väl igentligen fel ord att andvända.. Det har vart fullt upp.. När vi kom morse hade vi 3 barn ilagda.. PÅ em så är tavlan full och 9 barn.. Vissa av dom Akut dåliga..
Så det har vart mycket lärorikt och skojigt.. Men mycket stressigt.. Straxt innan ja skulle gå hem eller på em så vart det en AKUT räddning på ett barn, och där står lilla Fia mitt i och hjälper till och räddar det barnet Det va många bollar i luften, mycket att hålla reda på, göra i rätt ordning. Det va mycket lärorikt men ja va helt slut efter kan ja lova.. Det va första riktiga akuta jag har vart me om.. Så det va blandade känslor, men mycket nyttigt i mitt lärande om ja säger så.. Så efter detta så samlades vi alla som va medverkande under situationen och reflektera över allt.. Prata lite.. och det kändes skönt.. Men ja va helt trött.. Det va verkligen som pusten hade kommit och tagit över!!
Men kändes skön och rädda killens liv.. :)

Åkte med Mogge hem, hämtade sessan på dagis och åkte sedan till Maxi för att handla lite inför helgens kalas... Och ja kan säga att vi va inte ensamna..
Men lagom när vi kom hem så började ja må dåligt, magen började men ännu mer efter maten.. Smärta, illamående och lite allmänt dålig.. Inget skoj.. Smärtan blrv ju inte bättre utan raka motsattsen.. Slummra till i soffan en stund men vaknade av smärta och fick ta en smärtstillande.. nu är smärtan kontrolerbar men illamåendet och nått konstig i magen känner ja som ja inte brukar känna.. Så ja hoppas verkligen inte att ja håller på att bli sjuk me.. Bläää Hatar att inte må bra.. Och börjar magen så är det kört känner ja iaf..

Imorrn om ja m¨år bättre vill säga så ska ja göra sjukvårds tentan, som ja hoppas går bra.. Har inte hunnit plugga nått idag pga. av smärtan och illamåendet.. men ja hoppas det mesta sitter.. ja känner mig säker när ja jobbar inom vården på US så vi håller tummarna.. :D

Nää lägga mig  nu och krya på mig..

ha en bra kväll

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Fia

Nu vill jag inte kritisera dig på något sätt, men tänk på tystnadsplikten, du skriver rätt mycket i bloggen och hittar någon den kan du bli anmäld. Bara en tanke. (Jag vet flera som råkat ut för det inkl mig själv, och jag skrev inte ens så som du har gjort här). Bara för din egen skull. Trevlig helg till er. Kram

2010-11-19 @ 13:24:58
URL: http://lillfia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0