Grått ute.. :(

Ja idag är det verkligen inte nått fint höst väder, och skit kallt är det me.. :( Inget skoj alls..

Idag när vi skulle klä på snuttan kläder så va hon väldigt bestämd över vad hon ville ha, kjol och kitty..:D Sötnos.. Men efter lite prövande så blev det kjol och prinsess tröjan..:D Sötnos där!!
Och hon va såå stolt när hon fick på sig kjolen, va ju ett tag sedan vi hade det.. Har varken vart väder för det ute hösten kom ju så himla snabbt och så har hon inte velat haft det!!

Innan vi skulle gå till dagis så skulle hon mysa och bära på shiva..:D Shiva är ju så snäll så hon låter ju Tuwis hålla på med henne hur mycket hon vill.. Hon bär henne och pussar och drar i henne.. Shiva bara följer me!! Hihihih
Hon tycker att det är jätte skoj och äntligen kunna bära henne.. Och hon orkar henne långt me!!! Snart tjej!! <3

Idag jobbar ja ju kväll igen, och imorgon jobbar ja dag så kommer inte se min prinsessa förens imorrn em.. Känns så konsitgt.. Men sedan på fredag så har vi hela dagen igen tillsammans.. Vad vi ska göra då.. Vi får se!?

Längtar så mycket efter nästa fredag då ska vi få våra test tårtor inför bröllops tårtan, ska bestämma smaker.. Så då kan vi sitta och mummsa här för fullt och på lördag morgon åker vi till sthlm.. Såå skönt.. Och skoj!! Skönt och komma bort lite!! Och träffa Milla ska bli jätte skoj och deras nya stora lgh...:D


Ha en bra dag..

Pöss på er

 


Kommentarer
Postat av: Carro

Så söt hon är go biten =)

Vill med ha en liten dotter med kjol och prinsess kläder ;)

Håller med om vädret, men mitt tips är då att tända massa ljus inne trots att det är ljust ute, det blir så mkt varmare och mysigare då hihi.

Puss o kram

2010-10-06 @ 12:16:27
URL: http://czachrisson.blogspot.com
Postat av: Johanna

Vad söt hon är Tuwis!



Var ska ni köpa tårtorna ifrån? Eller hade du någon vän som skulle göra era?



Hoppas allt är bra med dig gumman!



Kram

2010-10-06 @ 20:45:37
URL: http://fru-jensen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0