Hej måndag..:D

japp måndag återigen.. Denna helg har ju vart helt underbar.. även att en viss sak inte skedde.. Att vi inte fick med oss våra nya vigselringar.. :( Men fick mail från henne som äger butiken idag och det hade änt en tragedi i familjen så hon va tvungen att stänga.. Men hon bad verkligen om ursäkt..Men det förstår man ju eller hur?
Men vi får se om vi kanske åker upp om 2veckor igen.. Men vi får se!!!

Natten har vart väldigt jobbig, Tuwis har ju sin hosta, och inatt har hon hostat konstant hela tiden... Hon tycker sj att det är jätte jobbigt.. Så astma medicin och hostmedicn om vart annat hela tiden!! Stackars liten.. Det va länge sedan hon hade en sådan jobbig hosta!!! Lider så mycket med henne...Mammas o Pappas prinsessa!!!

Hon skulle idag börja på dagis vid 10 men ja stannade hemma lite längre skulle till biblan o plugga igentligen men åker direkt till jobbet sedan så Tuwis börjar vid 12.45.. Och slutar 16.. Lagom lång tid på dagis va!! hahah Men skönt för henne och leka lite med sina kompisar även att hon hostar!!

Medans ja plockade ur diskmaskinen förut eftet frullen så ville Tuwis lyssna på en ljudsaga och la sig i sängen med boken som tillhörde sagan och låg och läste för bamse.. Sååå underbar!!!
Man smälter verkligen!!

Våran kamera är ju lite koko så vi behöver köpa en ny, har tittat på denna Samsung ES75 en turkos.. 14 megapixel, Litiumbatteri, Optisk zoom 5 x.. Gillar ju färgen och vad ja kan läsa mig till så är den helt ok för hemma bruk!

http://images.pricerunner.com/product/image/149595202/Samsung-ES75-Blue.jpg

 

Nehe, ska busa lite med sessan..

Ha en bra dag

 

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0