Helg me jobb :(

Ja vilke dag det har vart, en toppen dag må ja säga..

Efter ja skickade in inlägget imorse så började jag städa lite, Tuwis sysselsatte sig sj så himla bra.. så ja passa på att göra vissa små saker som inte tar nån tid.. Men sedan fortsatte ja, putsade fönstrena i köket som va värst skitiga, ja dammade, ja tvättade, ja damsög och skura golven.. Och allt detta hann ja innan Fia och kidsen kom.. Puuh.. En klapp på axeln åt mig..
Fia och dom kom runt 13.00 Tuwis och Ellioth lekte massa, det va ju länge sedan dom sågt.. Men den tiden vi va inne så lekte dom mest med varann fast endå inte, förstår ni vad ja menar? Sedan bestämde vi oss för att klä på barnen och gå ut.. Och då bröjade dom leka med varann hela tiden.. Dom gungade och latjade som satan..
Lagom när vi kom ut så kom Kina, men en ny potta till Tuwis som kanske är lite roligare än den hon har, en kanin som man sitter på..
Så vi va ute i ca 2 h och lite mer tror ja, shit vad dom gillar att leka me varann,, så roligt och se..Dom gick hand i hand och ja dom hade nog lite skoj som vi som bara tittade på dom..
Kan man ha det roligare och kan man va mer lycklig innuti än när man ser sitt/sina barn ha skoj och trivas.. ?

Mange kom och hämtade sin familj, Ellioth ville inte han ville stanna hos oss och sova, men nja inte två barn redan...:S Men när dom blir lite äldre kanske.. Hihihih
Kina följe me in och vi började göra mat.. Vi bjöd på hasselbacks potatis, fläskfileé och kantarell sås, idag va det såååååå himla gott..:D Faaasan va ja är duktig på att laga mat... :)

Efter det vart det efterrätt, pepparkakor och glass.. Tuwis och Kina har busat för fullt här hemma hela kvällen, lekt kurrigömma, fikat och lagat mat i Tuwis rum, sjungit ja dom har busat för fullt..
Tuwis va trött nu när hon somnade, hon sover ju inget om dagarna längre och man märker att hon sover bättre på nätterna och så.. Och hon sover länge på morgonen me imellan åt.. Dom få dagarna hon sover på dagarna så är det såååå himla svårt att få henne att somna på kvällarna, det kan ibland ta upp till 3h innan hon sover. och då blir både vi och hon arga och irriterade... Det är ju bättre att hon somnar skapligt på kvällen och sover hela natten ist för att sova en stund på dagen tycker vi iaf!!! Och hon me för det är väldigt v'äldigt sällan hon vill somna på dagarna..

Nu har vi kollar på IDOL och Jay är ju bara hur underbar som helst, shit vad han är bra.. även Weise.. Gillar hans röst,, han är så tonsäker.. Men den när Elin hon hoppas ja åker hem idag..
Vem va bäst tycker ni?

Ja och som ja skrev i förra inläggen så va ja så glad att vi skulle ha en helg utan nått jobb men den lyckan vart inte långvarig, mogge ska jobba imorrn.. :( Det gillar ja inte men ja bestämmer inte.. Men tycker bara att det är såååå tråkigt för vi ses aldrig men men det är upp till honom.. :) Ja och tuwis får hitta på nått annat skoj..

Jaja ha en bra fredagskväll..

Pöss på er



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0