Hemma igen

Ja igår kanske ni märkte att det inte vart nån bloggning, vi åkte hemmifrån vid 9.. Tuwis va jätte duktig på vägen upp.. Inget gnäll inget tjut.. Vi stannade en gång och handla lite dricka och gick på toan.. Iphone är bra på resa, bra att kolla på film i.. Tummen upp för det.. Till Camilla och Alex va det lätt att hitta.. Dom bor sååå fint, vilken lgh!! Älskade deras kök och v-rum!!!
Vi fikade när vi kom upp till dom, sedan åkte jag och Mogge iväg, tuwis ville stanna hos milla och busa!! Såå i åkte iväg och yrade loss.. Shit vad vi va vilse.. Det va inte så slätt att hitta!! Men till slut när vi hittade till ring butiken så va den stängd. Och ja hade ju kollat innan på deras hemsida och där stod det att det skulle va öppet men kollad enär vi stod utanför och då hade dom ändrat att fram till 20 okt. så har dom bara tidsbeställning till butiken.. och typisk att dom hade ändrat det så vi inte hade sett det.. men men vi gick lite på stan, men hittade inget. Iof så hade vi bara ögon på ringar men vi får boka en tid för både  ja o mogge vill ju ha dessa ringar.. Så vi bokar och tar en tar en helg där uppe.. Soveröver hos milla o Alex, går ut och äter och shoppar massa och ringar då me..
Men dagen vart toppen mysig.. Tuwis hade verkligen trivts sj med Milla, dom hade vart ute och lekt i 1,5 h.. Sedan gått in och ätit lite sen kom Alex hem från jobbet, då hade hon vart lite blyg till en början men sen hade hon släppt loss.. Dom hade busat mass!!! Vilken lekkompis!!
Vi kom tillbaka hem till dom vid 17 ca.. Och då hade Alex förberett för mat.. Hon gjorde Wallenbergare och mos och rårörda lingon.. Och vilken kock.. Det va sååååå gott.. Alla vi åt massa.,. Tuwis tyckte det va riktigt gott..
Mellan mat och efterrätt så busade Tuwis och Alex hela tiden. Tuwis sprang runt och ropade på honom..
Till efterätt så fick vi äppelpaj och vaniljsås, vad gott det va.. Ja har ju inte kunnat äta det på 2 år eller vad det kan va.. För sist ja åt det så fick ja maginfluensa efter och då kom allt upp igen.. Inte så mysigt kan ja lova!!!
Efter efterrätten så följe Tuwis me Alex in i hans studio och skulle spela piano.. Dom satt där inne ett bra tag och spelade tillsammans.. Såå söta!!
Tuwis gillar verkligen alex och milla.. Inga problem att lämna inget blyg, hon lyssnar när dom säger till henne..Och hon somnade en stund i deras mysiga soffa!!!
Så dagen va helt toppen bra!!! Det va skönt och komma bort även att det vart lite stressigt i stan för vi inte hitta.. Men som sagt skönt och komma här ifrån och bara va me varann..
Så i får se när vi kommer på besök igen.. Snart hoppas ja!! Ja gillar ju stockholm ,inte mogge dessvärre..

Vi åkte hemmåt vid 20.30 ca, det va svinkallt ute och lite halt, men Mogge körde lugnt och tryggt så det kändes bra.. Ja somnade ganska omg. men inte sessan.. hon somnade när vi va i nyköping eller efter det kanske till och med!

 

 



Idag bli det bara en lugn dag, Tuwis har fått sådan hemsk hosta igen astman sätter igån. så måste till apoteket, och ska bara in på H&M me och köpa en mössa till sessan.. Sedan blir det en promenix i skogen... Mys!!! Så en slappar dag och det är underbart skönt kan ja lova!!

Ha en toppen söndag

Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0