Ja, till jobb..

Japp måndag va det ja, och en ledig vecka i stort sett..

Tuwis vart lycklig av att få gå till dagis, dom skulle precis äta när hon kom dit.. Och hon bra sprang in, men jag fick en puss och kram iaf..

Intervjun började kl.13.00 och jag vart varmt välkomen och det va massa frågor, ja ni vet hur det e på en en intervju.. Vad ja tycker om vissa saker, hur ja tycker en chef ska va mfl..
Men ja fick jobbet, och är nu timvik. på Åleryd.. Känns skönt och ha nått att luta sig på nu när man är klar snart... Men lite nervösär man kan ja lova..

Medans ja väntade på bussen hem så sprang ja in på Kappahl och köpte en mössa Hello Kitty så klart.. Samt en snabbis på ur och penn och köpte en Hello Kitty klocka till tuwis som hon får i julklapp.. Även att hon inte kan klockan så tycker hon det är skoj och ha en.. Och vi sa att vi köper en fin och bra klocka.. Aldrig förtidigt för att lära sig, eller hur?hihihi

Hämtade sessan på dagis vid 15.00 eller straxt innan, och då va dom ute och busa i det kalla och solen lös.. Tuwis va på andra sidan gården och lekte med killarna..:D Skojsigt!! Hon brukar ofta leka med killarna mer än tjejerna..

Nu sitter vi i soffan, Tuwis har precis somnat, vi har vart ute och jagat efter en leksaksförvaring till tuwis och till slut så hittade vi en på Nordik dock inte en sådan vi ville ha men denna funkar nu iaf..

Ikväll blir det vuxen mys, underbart och få krypa ner i mogges famt!!!

Nehe, ha en bra kväll..

pöss på er

http://loenn.blogg.se/images/2008/miranda-nalle_13962893.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0