Längtar tillbaka

Sitter och dricker kaffe så här på förmiddagen gick upp för 1h sedan ungefär.. Mogge är och jobbar.. Tuwis hos pappa & gun.. Och så råkade ja sitta och titta på lite kort på datorn.. Och måste erkänna att jag saknar våran semester med dom bästa vännerna man kan ha.. Då vi va på öland.. Vilken underbar semester.. Bara slappa och sola och bara ha det skönt.. Vill tillbaka..

Tror det blir en vecka dit i sommar me, våran smekmånad.. Vi fastade så enormt för öland båda två.. Tuwis gillade det me.. Så kommer troligen åka dit varje år.. :D Hoppas dom bästa vill följa me oxå.. :D

Idag blir det lite städning här hemma, mogge hade vart så duktigt igår när han va hemma och ja jobbade så han hade redan dammsugat inte nedervåningen så den får ja ta men endå.. Så det är bara skura oxå.. :D
Ikväll b.ir det familje mys på högnivå, god mat ska det bli, efterrätt och lite gotte till Tingeling antar ja om Tuwis får bestämma..

Tyckte ni om idol igår då? Va det rätt som blev IDOL 2010... ??
Våran åsikt va det bra, vi fick me dom vi ville.. :D Håller ju på Linda eller Jay än så länge.. :D

Sitter nu och gör en julklapp till mina föräldrar, får se hur den blir..:D Skönt och på börja julklappar tycker ja, ja brukar börja redan i augusti och ha ett par vi denna tid men har bara köpt 1 till Tuwis... Iår tycker ja det är svårt och veta vad man ska köpa till henne.. Hon har ju allt.. Hon är ju lite bortskämd.. Hon får ju leksaker av oss regelbundet.. Dumt kanske men sådana är vi.. eller ja kanske!! :D
Men ja tror ja vet.. Hon älskar ju att sitta och pilla min dockor och sådant så ett dock hus, inget jätte stort utan finns på Toys´rús av Play and learn typ en sko som e ett dock hus eller en svamp tror ja.. Tror det blir ett sådant.. Hon har ett liknande hos pappa dom hon älskar!!!

Ha en bra Lördag och va rädda om varann.. :D

Pöss på er




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0