Lördag

Ja lördag fm, och mogge jobbar..:( Jg och tuwis gör inget.. Vi bara slappar och har det skönt.. Båda är ju lite förkylda så det passar bra att ta det lugn.. Jag känner mig något bättre idag iaf och det är mycket skönt!!

Det vart ne låång frulle, jag o tuwis satt och pratade om allt och busade.. Efter det bäddade vi rent i våran säng, självklärt hjälpte Tuwis tills..

Det verkar som att Tuwis gillar att vi inte gör nått, tar dagen som den kommer.. Hon har fått lite lördagsgodog och sitter och pillar med det och pratar med sig sj.. Underbart att se...

I em ska vi åka till mogges jobb och titta på tapet till tuwis rum, vill göa om där inne.. Den mörja fondväggen ska bort och ska ersättas av nån ny snygg, ljus tapet.. Skulle vilja ha en med stjärnor på..:D Har en plan där inne.. Och får ja till det som ja vill så komme det bli såååå enormt fint!!!
Vi ska även handla en ny lekpack till Tuwis pga att det vart blöt igår när Tuwis kissade på sig så den slängde vi och en ny måste in för nu ligger leksakerna utspridda över hela hennes rum...:D

Nehe ska mysa lite med sessan och hänga tvätten som ligger i maskinen..:D

Ha en bra lördag..

Grattis Johanna & Peder som igår fick en liten son en Milo...:D

Pöss på er

http://www.borastapeter.se/upload/bt/koll_images/HH_m1.jpg

 

Fin va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0