Måndag igen..

Japp nu är de måndag igen, ja somnade vid 21 igår kväll i Mogge famn, och sov till halv 9 imorse.. Då är man trött eller hur!? Mogge började inte förent kl. 9 imorse så han väckte mig innan han åkte!!
Sessan och jag har ätit frulle och myst massa!! Hon fick sj återigen bestämma vad hon ska ha för kläder på sig.. Och förvånande eller inte sa hon pippi.. När man frågar henne vad hon vill ha på sig sä är det oftart Hello Kitty eller Pippi.. Så idag är hon våran egna pippi med flätor!! Sötisen där..

CROHNS:

Ringde Mag och tarm i morse ang att ja tappar så mycket hår, jag tog det allvarligt och vart livrädd men hon ja pratade med tog det snäppet värre.. Hon bara nää oj detta måste vi kontaka läkare snabbt!!
Hon frågade massa annat me.. Så hon skulle försöka återkomm till mig idag.. Hoppas innan ja börjar jobba!

BRÖLLOPET:
Satt igår och pillade med ett bröllops monogram, som jag vart riktigt nöjd med men vad händer då då, jo ja trycker på del.. Bra va!?? Smart fia!! iof så är ja ju inte heller anklagad för att va den smartaste på denna jord men endå.. Hmm Får sätta mig imorrn kväll oich se om ja kan göra ett likadant så ja kan beställa det nu snart. Så ja har det till inbjudningarna som ska tryckas snart!!
Oktober har ju bara rusat iväg snart november och inbjudningarna måste ju tryckas.. Dom ska ju ut i januari!!!
Ja ja vi hinner!!!
Längtar tills fredag då vi ska hämta våra smaktårtor till bröllopet, smaskens!! :D Sedan bara bestämma sig vilken smak me...:S OCh sedan lördag morgon åker vi till sthlm.. Jippi va skoj det ska bli!! Hoppas det kommer bli fint väder me så man kan gå på skansen och på stan..:D Lääängtar!! Och självklart ringarna!! :D

Nää nu ska ja pussa lite på min pippi tjej innan dagis...

Ha en bra dag!!

pöss på er


http://fashionguy.blogg.se/images/2008/sergelstorg_stockholm-visitors-board_webb_22901640.jpg

 

 


Kommentarer
Postat av: Angelica

Tråkigt med ditt hår gumman!! Hoppas de kan hitta vad som är fel.... Ser också fram emot att få göra dina tårtor! Vet inte vem som är mest nervös... hihi Du eller jag? :)



Vill du jag ska dekorera dom utifrån dina önskemål som bröllopstårtor också? (fråga för säkerhetsskull) KRAMAR

2010-10-11 @ 13:23:32
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0