Måndag igen...

Denna helg har vart helt underbar, även att Mogge har jobbat så har verkligen jag och Tuwis fått kvalitets tid med varann.. Och det behövdes kände ja.. Saknar henne så enormt mycket när ja har börjat jobba så mycket som ja gör nu.. Och det kommer ju hålla på så här fram till v. 48..
Har ju praktik fram tills dess.. Men dom sista 5 veckorna uppe på BOND..


Tuwis har sovit så bra inatt vi vaknade imorse vid halv 7 av att hon satt i sin säng och ropade Pappa ,Pappa ett X antal gånger.. Hon ville verkligen att han skulle komma och hämta henne.. Ville inte gå sj till oss..:D Såå söt!! Mammas skrutt unge.. Mogge åkte och jobbade vid halv 9 ca då gick vi upp och käkade frulle.. Och busa en hel del, jag bäddade rent i vår säng idag, skönt och komma hem ikväll efter ett jobb pass, hoppa in i duschen och sedan ner i en renbäddad säng.. Hur härligt lät inte det.. :D

Va och lämnade sessan på dagis vid 10.15 ca, hon skulle få baka bullar nu direkt när hon kom, skojsigt ju!! Kul att dom gör lite med barnen..:D Inget svårt att lämna henne, hann inte ens säga hejdå innan hon sprang in i dockis eller vad det nu för tiden heter när det inte längre får heta dockis..

Ja börjar kl. 14.00 idag, så har suttit här nu och letat efter present askar till bröllopet, ljusrosa eller vita vill ja ha sådana med lock.. Men alla är så dyra.. Eller det blir dyrt när man ska ha så många.. Men så va ja inne på att vika egna men, ja påmindes om när ja satt och vek dopskjortor "servetter" till Tuwis dop ca 30 st och det va fruktansvärt jobbigt.. Skulle ja klara av att vika ca 70 st askar till bröllopet då.. Tror inte Mogge är villig att hjälpa till, eller vad tror ni?
Har ni förslag på nån butik som säljer mini present askar ca stl 5*5 eller lite större.. ? Så hojta gärna till!!!

Ska ner och kolla om posten har kommit väntar ju på det nya väggordet hoppas det kommer idag så hinner ja sätta upp det innan ja drar till jobbet..:D

Ha en bra dag

Pöss på er

http://www.myheart.se/1001-1338-home/presentask-med-lock-cerise.jpg

   

http://www.myheart.se/339-590-home/presentask-med-lock-vit.jpg




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0