Placerings kort

Ja kan inte släppa allt detta med bröllopet, kanske är tråkigt och jobbigt för er som läser... Sorry isf..

Men jag tycker att det är skit skoj, ja kan verkligen inte slita mig.. Sitter varje dag och får mer inspiration och tips.. Såå skoj.. Inget som är det andra bröllopet likt.. Alla skiljer sig.. Såå skoj och se hur andra har tänkt, och vill ha det .. Och hur dom löser det... Vart dom har inhandlat saker...

Men det ja ikväll nu har funderat på är detta med dukningen, alla dukar är klara, dukar och löpare... Skönt och ha lite klart.. Så servetter har ja kontaktat vissa leverantörer, vill ha lite prisuuppgifter alla skiljer sig verkligen i pris och kvalite.. Ja vill inte ha en "vanlig" servett vikning med trycker på mitten utan helt annat.. Men ja hoppas att dom ja mailat återkommer snart med pris..
Och sedan detta med placerings kort, va ju inne ett tag och ha så som ja hade på våran förlovningsfest, bara enkelt och stilrent.. Inget krångel, men efter allt sökande och all inspiration så har ja fått annat i tankarna.. Vill inte ha för avancerat och inget jätte enkelt heller utan nått mitt i mellan och så vill ja ja gjort en del av det sj.. Förstår ni vad ja menar.. Svårt och förklara.. Men men, ja tror det blir bra till slut..

Kommer lite bilder här..

Bild 1; va så som vi hade på förlovningsfestern
Bild 2: Är fin, enkel,personlig
Bild 3: Är snygg...

Enligt mig alltså.. :D
Men allt ska gå i rosa och silver..:D

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0