Saknar er...

Nu är jag på väg hem från en rolig jobbkväll :) måste bara åter igen säga att jag älskar denna jobb plats..alla som jobbar är helt underbara, chefen är toppen, arbetsuppgifterna är roliga och omväxlande..vilket drömjobb på en dröm avd. Skulle man få jobb när tror ni ja skulle va glad :) Även att jag har det roligt på jobbet och massa att göraså saknar kamins hjärtan där hemma.pratade med Mogge vid 18.15 och då hade Tuwis somnat för en kvart sedan..hon va sååå trött.. Lilla gummsan..dom hade ju bakat bullar i dagpå dagiso hon hade vart så stolt över dom när mogge hämtade henne :)skruttis! Nu längtar ja hem till en varm dusch , ett glas nyponsoppa pussa lite på min blivande och sedan krypa ner i en ren bäddad säng, underbart!!! Imorrn är ja o tuwa lediga, ska bli fint väder såvi kommer va ute.. Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0