Tisdagar=tv kväll

japp tisdagar är min dag i veckan kan ja lova.. Det rullar på med tv program från 19.30 fram till 22.30 och det gillas skarpt..
En tisdags kväll ser hur så här hemma hos oss:

19.30: Halv åtta hos mig
20.00: Äntligen Hemma
21.00: Desperete Housewifse
22.00: Couger Town

Men idag vart det ju lite ändringar det va ju fotboll på tv4 så vi började titta på den, eller vi gläppte lite imellan fotbollen och Paradise Hotel... Shit Paradise Hotel denna säsong, Hahahahaha ja vet inte vad ja ska säga... Både killarna o tjejerna är lite halv roliga och pinsamma!! *asg* se det ...
Fotbollen gick ju inte speciellt bra kan ja lova,,, inte bra och inte skoj.. Men ja tyckte iaf att dom spela bra eller bättre i slutet av matchen!!!

Nu ser vi på bartenderskolan, vissa där är ju oxå lite halv roliga. Hahaha

Ska snart lägga mig, jobb imorrn men kväll, men innan MÅSTE ja plugga har en hel del uppgifter att göra till skolan som ska va klart inom 2 veckor.. Så Tuwis börjar imorrn på dagis straxt innan lunch så ja kan plugga i 2 h innan jobbet.. Hoppas ja får massa gjort!!!

Jaha, nu ska ja mysa lite sedan sängen..

Pöss på er

http://mserikaandersson.blogg.se/images/2010/old_tv_90192454.jpg

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0