Beröm.. :D

Ja idag har det vart riktigt skoj på praktiken, har fått gjort mycket sj, mycket eget ansvar.. Fått tagit alla MEWS kontroller på patienterna som op. igår.. Såå skoj!! Så idag har tiden verkligen gått fort.. Alla är så underbara..
Vid halv 3 ca så kom en ssk in till mig och sa att en patient ville prata med mig, självklart vart ja lite nervös.. Men det va inget att vara nervös för, jag fick så mycket beröm av henne, hon tyckte jag va proffisionell, duktig , trevlig och hon sa att det märktes att ja gillade det ja jobbade med.. Jag vart så glad över att få så bra och mycket beröm att ja nästan vart lite tårögon, det stärkte verkligen mitt självförtroende.. Och hon har rätt här uppe på KK-mott. så trivs ja verkligen.. Tycker verkligen att det är skit skoj.. Hoppas verkligen ja får jobba med detta i framtiden det vore min dröm.. :D

Även idag fick ja gå lite tidigare och även mogge så vi möttes upp vid den andra lgh och duschade, innan vi hämtade sessan.. Och när vi kom till dagis så kan ja lova att det va någon som vart glad, hon bara skrek mamma och pappa och sprang emot oss.. Fick sådan bamse kram och puss av henne,.. Kändes verkligen underbart,, Såå som ja saknar henne när ja inte är med henne så mycket som ja önskar ja vore. Men jag har vart med henne näsan heltid i 2,5 år...  Hon har ju aldrig gått heltid å dagis även att vi betalar för det.. Hon har väl gått i snitt 15h/veckan.. Bra va?!
Hon kommer ju inte nu heller gå heltid på dagis även att ja o mogge jobbar heltid, detta med att jobba i skift är bra ibland, dom dagarna ja jobbar dag kommer hon gå lite längre men dom dagarna ja jobbar kväll kommer hon gå mellan 10.30-16.15 ca.. Hel ok va!?
Känns skönt att hon inte går så länge, Och så är ja ledig ca 1 dag iveckan och sj så är hon då hemma med mig..

Nu på em vid 18 så skulle Mogge åka och klippa sig och sj så ville Tuwis med, så det va bara att klä på dig och hoppa in i bilen.. Efter mogge hade klippt sig så försökte vi me tuwis hon ville inte till en början med till slut så gick det så Emelie fick klippa henne topparna och så fick hon ett rosa hjärta i håret. och den är hon väldigt stolt över..:D
Så det va skönt att vi fick henne klipps oxå.. :D Toppen!!

Nu ska vi se på halv åtta hos mig och sedan idol och efterlyst och sedan sängen för imorrn ringer kl. 05.00 igen och upp och hoppa...

Ha en topen kväll.. :D

Pöss på er


http://user.tninet.se/~fxg297r/images/BELONING.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0