Converse

idag har det vart en lååååång dag, skola på morgonen med sjukvård.. Mycket teori men lite små grupp arbete.. En mycket rolig och intressant kurs.. Lär sig mycket varje lektionstillfälle..:D
Efter skolan så åkte ja hem och hämtade sessan på dagis, lika glad idag som vanligt när ja kommer in.. Väl hemma så va vi ute och busa, rensade lite rabatter, gungade, va i skogen och vi cycklade.. Hon har nu börjat förstå nu hur man trampar sakta men säkert.. :D
Vi gick in efter lite trots så då satte vi oss och åt lite mellis och satte oss sedan i sängen och satte på en film : lilla sjöljungfrun.. Hon somnade efter ca 15 min,, Ja passade då på att plugga så åter en uppg. klar, skönt ska bara renskrivas och skickas in..
Pappa kom och hämtade Tuwis vid ca 16 för att när mogge kom hem så skulle vi till den andra lgh och tvätta en himla massa... Svårt att hinna med att tvätta när man fortfarande står utan tvätt maskin.. :( Hatar detta!!
Men vi fick 2 propp fulla maskiner tvättade.. Medans vi väntade på maskiner så åkte vi in till stan köpte ett par mjukis/dagis byxor till tuwis.. Och efter andra tvätten så slingade vi mogges hår.. Och bara snackade skit och passade på att duscha.. Sakar dusch hemma... Blääää för detta.. Och så kom vi på en sak, att vi aldrig mer ska bo i en lgh me tvättstuga.. Skönt och ha en egen tvättmaskin inne i lgh.. Underbart!!

Vi åkte och hämtade Tuwis i träskäng, Tuwis hade fått massa paket av Moster Emelie,, Hon hade shoppat lite till henne i London när hon va där för ett litet tag sedan..
Så hon fick en skjorta, en klänning/tunika och ett par lila Converse skor.. Såå himla coola, dom e stora nu men lagam i vår..:D Tusen tack Emelie!!! Jätte snällt..

Nu sitter ja o Mogge i soffan och e helt utpumpade..

Imorrn plugg hela dagen lång sedan städning...:D

Ha en trevlig kväll..


 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0