På väg hem :)

Nu sitter ja på bussen på väg hem , efter ett mycket lärorik Jobb kväll... Idag kom även min lärare på besök och inget negativt utan tvärt om :) Ja va ju fruktansvärt nervös innan som jag alltid är när det är besök på praktik platsen :) Det har vart en lugn kväll men lärorik som sagt..har fått tagit återigen blodprov och fick så mycket beröm av patienten :) och det stärker en väldigt mycket.. Patienten sa att när hon va inne imåndags o lämna blodprov så va den ssk inte duktig det hade gjort ont och hon va blå i armvecket..och när en patient säger så till en blir man lycklig.. :) stärkte mitt själv förtroende en hel del..Har även gjort 2 omläggningar.:) shit vad ja känner nu att ja har valt rätt yrke..bara hoppas på att ja kan få nått på us me :) Imorrn har ja bytt tur på jobbet så jobbar morgon ist för kväll..:) Nää nu ska ja koppla av lite innan ja e hemma :) Trevlig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0