Vikingstad

Ja, natten vart lite orolig,, Det sista mogge sa innan han gick ut igår va: - Ja, blir inte så sen..
Ja på började att titta på en film Date Night.. Den va bra så långt ja såg.. Men ja va trötter och gick in och la mig ist.. Somnade på två röda.. Vaknade vid 04.00 av att Tuwis kom in.. Och vid den tiden låg det ingen mogge i sängen. Inget mess på telefon.. Ja blev lite orolig.. Ja messade honom, men inget svar.. Ja ringde honom inget svar då heller.. och klockan gick.. Och han skulle ju ta bussen och tog han den så skulle han va hemma senast 03.40.. Ja vart orolig, och det blir ja lätt kan ja lova.. Det hade vart en annan sak om han svarade men ja fick inte tag i honom.. Ja gick upp och vankade och stod i fönstret och tittade vid halv 5 så kom han in på gårn.. Så slutade dom hårda hjärtslagen att slå... Det kanske är jätte töntigt, men att nått skulle hända Mogge vet ja inte om ja skulle klara av.. Han är min andra hälf och betyder allt för mig.. Älskar honom såå högt!!! Han är min man!!!
Men när han väl kom hem så tror ja inte att han hann lägga sig på kudden innan han snarkade.. :D

Idag, skulle vi ju på kalas och fira lilla Theo som fyllde 1 år den 30:e.. Men fick ett mess från Lina där hon sa att dom va förkylda, och vi har precis i dagarna blivit friska och vill helst inte bli det igen.. Så vi åkte inte dit idag för att undvika att bli smittade.. Men ja hoppas vi får komma och fira honom iveckan, den lilla söta 1 åringen..:D Men han fick iaf paket idag av oss som Tina hade med sig.. :D
Så ist för att åka till dom så åkte vi till vikingstad till min farbror och faster.. Dom har precis köpt ett hus och är i renoverings tajm.. Huset va jätte fint, ett sådant hus som ja skulle kunna tänka mig.. Dom har ju så bra inredningssmak me så man blir ju helt såld.. :D Ett mycket bra köp... Gillar det skarpt.. Och det va mycket roligt att träffa dom, det va ett tag sedan.. Tuwis va lite blyg i början.. Men det släppte snart.. Hon busade med båda min kusiner och även med Tommy och Mona..
Supertrevligt att träffas, nu vet vi vart dom bor så det kommer bli fler gånger vi kommer kan ja lova!!!
Madde, Amelia och Philip kom me, trevligt.. Philip och Tuwis busar ju så bra ihop.. Det är bill och bull om nått.. :D hihih

Men nu är vi hemma, Tuwis sover,, Och vi ska väl kanske kolla klart på filmen ja påbörjade igår,,

Imorrn har Tuwis studiedag på dagis, så vi får se vad vi gör,, Grannen bjöd med oss upp till skogen och laga mat.. :D

Ha en bra kväll

En trött sessa igår kväll innan läggdax kolla på prinsessan och grodan..:D

 

Så här glad kan man va när man byter bajs blöja..:D

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0