Fredag idag..

jaga fredag natt och ja kan inte sova.. faaan säger ja bara.. hatar sådana nätter när man verkligen vill sova men det går inte..

Eftermiddagen va ju ja o hämtade sessan på dagis, hade me mig cyckeln och det vart hon överlycklig över, så hon cycklade hem.. Hemma käksade vi lite frukt och väntade på att pappa (mogge) skulle komma hem så satte på nya filmen Sammys äventyr.. bra film.. :D
När han kom hem va det hopp in i duschen och sedan iväg för att inhandla en blomster och sedan ut till pickhult till svärmor..
Hon fyllde ju år förra veckan men Tuwis sjuk så fick skjuta på det, men det va trevligt.. tuwis gav presenten så gärna.. Vi fick tacos, det va sjukt gott.. Tuwis vart extremt bajs nödig där hemma hos farmor och hon har ju haft lite problem att gå på toa och speciellt på andras toaletter än våran hemma.. Så hon fick nästan panik för hon ville inte sätta sig, som tur va hade Kina en blöja som vi satte på henne, så till slut så kom det, men ja tig bort det och hon sa ca 10 min efter det att hon är mer bajsnödig och det kom i trosorna, mammas sessa.. Men Kina hade extra trosor, räddaren i nöden.. Sen va det inte mer me det, så lekte hon o kina och helt plötsligt så sa Tuwa bara ojd¨, så kissade hon på sig me.. Så klädbyte blev det.. Hon  som aldrig kissar på sig, nu har hon gjort det hemma hos pappa, hemma hos mamma och nu hos Kina.. Känner hon sig inte trygg att kissa på andras toaletter..?? hemma har hon aldrig kissat på sig om vi inte är ute och vi inte hinner.. men det e ju en annan sak.. men men allt går att lösa..
Det va mycket trevlig i ljungsbro fick blåbärspaj till efterrätt, och ja o Kina drack vin så Mogge fick köra hem.. Gött.. :D

kvällen när vi väl kom hem vid 21.10 så har vi bara myst i soffan, Tuwis somnade i våran säg och ja och Mogge låg och myste i soffan till Air Force one, älskar verkligen den gamla filmen..

Ps: Rätt folk som e nominerade i Biggan då? - Nja säger vi.. Vill ha ut Rodney... Men men inte slut ännu.. bara inte han vinner..

Ska fösöka sova  nu igen, resten av min fina familj sover o snarkar..

imorrn vid 10.30 kommer ju annie o ellie me, mys.. Så har köpt glasstårta tills dess...

Godnatt

pöss på er

http://enlewaander.blogg.se/images/2011/airforceone_140446208.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0