Glad Påsk

igår va det lång fredag, Tuwis hade ju fått biljett till Pettson och Findus teater med pappa & gun så dom va o hämtade henne på förmiddagen..
Jag och älskling gjorde oss iordning för att ta en tripp till grannstaden Norrköping, vart lite shopping.. gräsfrön, ett par gladiator sandaler till mig och en t-shirt till mig.. hittade inget till baby.. ja är inte lika kräsen.. hihihi
När vi va åter i stade så åkte vi ut och kikade på våran kyrka samt där vi ska fota oss innan vigseln.. Underbart vackert. Hoppas bara att det är lika fint väder då som nu..Det vart även en tripp upp till gravarna samt en sväng till dom bästa fam. jigerström / Netzell.. Köpte med oss lite glass och satt på deras altan och mumsa.. Härligt härligt!
som va oxå barn fria.. Vuxen mys..!

När Tuwis kom hemmåt frågade vi om inte Tuwis kunde få övernatta i Ekängen och det va inga problem, så vi körde ut henne lite senare.. För vi skulle på middag med Annie & freddy..
Trevligt.. buss in till stan och sedan vart det ett glas rött på storan och även mat.. Tog Tex-Mex burgare och shit va god den va.. När kylan började smyga på så bestämde vi oss för att gå ner till Strandgatan 2 för att bowla lite, varken ja eller annie hade vart det, och det va trevligt..
Ja gjorde 2 fantastiska serier.. och Fia vann... Bäst bara så e det.. hahahhaahha Nöjd! Efter det så bar det hemmåt, så vi tog 22.33 bussen hem.. Tack för en toppen kväll... :D När vi kom hem som vanligt så satte vi oss och hurde en film på boxen.. The blind side..så himla bra film, har ni inte sett den så se den. Vi har sett det 3 gånger nu och det kommer tårar varje gång. Mogge gillar den me..  Se den!

Idag påsk afton Mogge jobbar, så ja körde honom till jobbet imorse, ska snart äta lite frulle för att sedan börja åka in till torby för att shoppa lite, ska köpa lite mer saker till Tuwis påskägg som hon får leta efter i kväll, ska åka och plantera lite på graven..och så.. Även in o hälsa på baby på jobbet kanske... :D Sedan ska ja ut till Ekängen och äta påskmat... Kvällen kommer bestå av familje mys hemma i soffan.. :D

Hoppas ni alla får en Glad Påsk..

puss på er

http://blogg.guldells.se/wp-content/2008/03/evan_happy_eastern.gif

 



Kommentarer
Postat av: anna

Tänkte bekanta mig lite mer med dig och letade efter din frågelåda, men ser att du inte har någon? Tycker det är lättare så än att leta i kommentarer som flyter bort med tiden :(. Du planerar inte att skaffa en?



Sett att folk använder t.ex: www.valresultatet.se , krävs ingen inbjudan och det är gratis. exempel finns på: valresultatet.blogg.se :)



kram

2011-04-25 @ 11:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0