Kåvepenin

va ju på VC idag, då jag misstänkte öroninflamation, innan vi åkte så tempade hon 38 grader, inte farliget men gav henne panodil för att undvika temphöjning..
På VC va snuttan sååå duktig, va tidiga så fick sitta och vänta ett tag men det va hon nöjd me, docktorn kom, bra läkare, lung och intresserad utav Tuwis..
Han ville självklart titta i hennes öron, ja satte henne i knät med örat mot honom, och hon sa inte ett pip, bara log, och när han tog bort intstrumentet så sa hon: - Mamma, va duktig ja va.. Han skulle då bara byra hyllsa till en lite större och hon sa fortfarande inte ett ord.. Sedan bytte vi öra och även det gick lika smidigt..
Hon sa bara hela tiden,:- Visst va ja duktig mamma... Och ja va så stolt över henne.. Mammas stora tjeja
Hon hade på Hö öra sprucken trummhinna, därför hon antagligen inte sovit inatt då den sprack inatt, och då förstår ja henne att hon va ledsen..
Och på Vä öra va det på G, så fick medicin, Kåvepenin.. Inte den som är god utan den som smakar bäver rumpa.. Tuwis tog en liten klunk och det vände sig i magen, o förstår henne.. luktar lika illa som den smakar... Bläää, och denna ska hon ha 3 ggr /dag i 5 dagar.. Efter mycket pyssel för att försöka få i henne den så tog Mogge fram lite glass och blanda me medicinen då gick den ner, så imorgon bitti glass, annars vet ja inte vad ja ska hitta på..
Nu har hon ingen temp längre, skönt,, men ska i säkerhets skull ta tempen igen snart för att ha koll, men hon är inte påverkad av detta med öroninflamationen och det är positivt.. Lika glad och äter bra, dricker bra.. Så det känns skönt!!

Nu ligger Mogge o sover i soffan, jobbat idag efter denna hemska natt, ja o tuwis gick ju ut från sovrummet, men han kunde ju inte sova ändå, för hon skrek och va så ledsen.. Stackare..
Tuwis ligger i våran säng och ser på Toy Story 3, och ja sitter här..:D Som vanligt!

Nehe, ska surfa runt lite,,

Ha en bra kväll

Pöss på er

http://ostring.files.wordpress.com/2008/09/doseringsmatt.jpg

 

Min lilla skruttis snutta

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0