Möte

vilken, dag vaknade med riktigt ont i halsen och lite feber.. Tyvärr,, Men panodil är bra.. Febern är nu borta och förhoppningsvis kommer förbli det.. Men halsen shit alltså, va ont det gör... Nu hjälper inte ens panodil.. :( Inte bra!

Va ju och lämnade sessa  på dagis imorse så hon fick vara med på lite påskfirande, vill ju inte att hon ska missa sådant skoj bara för att jag är ledig.. Så ja klädde ut henne till påskkärring imorse.. Och hon tyckte det va skoj.. :D Få måla lite prickar och lite kinder.. Mys!
Hon va på dagis bara mellan 9-10.30 inte länge men lagom.. :D
Direkt när ja hade gått (ja möttte) så kom det en påskhare till dagis, känner ja min dotter rätt så skulle hon bli rädd.. Haren gick utanför dagis först och hoppa runt på gården innan han vart in bjuden, då hade Tuwis blit rädd, så påskharen fick ta av sig huvudet och visa att det va Theres, så då gick det bra.. Tuwis satt till o med i harens knä.. :D Påskharen kom men lite ägg med godis i.. Det hade barnen gillat massa..
När ja hämtade henne så va dom ute och latja och hade skit skoj.. Vi cycklade hemmåt och åt lite lunch, ja gjorde pannkakor och tuwis åt massa.. Efter det så somnade både ja o tuwis i soffan i 2 timmar.. underbart skönt men otroligt dumt.. men ja va såå trött.. otroligt trött..
Mogge kom hem vid 16.30 så då packade vi in oss i bilen för att åka och handla, vi va dock inte ensammna på Maxi, alla skulle handla påskmat, men även att det va extremt mycket folk så gick det så smidigt.. Skönt och tuwis skötte sig som vanligt exemplariskt.. Duktig tjeja..
Väl hemma så väntade vi på att vår bröllopsfotograf skulle komma och ha möte med oss, vi pratade om tid, plats mm.. Mycket bra.. Nu känner ja mig lugnare och tryggare.. Skönt när dagen närmar sig med stormsteg..
Nu är nog dom "STORA" delarna på själva dagen klara, bar mötet med prästen.. Den viktigaste kasnke!!!

Nu är det biggan som gäller, sedan sängen..

Imorrn ska ja jobba kvällspass, fick hoppa in och det gör ja såå gärna, älskar´t.. :D

Ha en bra kväll..

Pöss på er





Kommentarer
Postat av: Sofie

Vilken gullig bild Tuwa :)

2011-04-21 @ 07:59:06
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Fotograf Laila Villebeck

Vilken söt liten påskkärring! :)



Glad påsk!

2011-04-22 @ 14:31:36
URL: http://lailavillebeck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0