Piss dag..

ja idag har det inte vart någon rolig dag, piss väder, och piss på allt..

Eller inte på riktigt allt, dagen började med sovmorgon ensamn isängen.. mogge har idag vart hemma för han är sjuk.. Har jobbat både mån o tis då han oxå vart sjuk men hans chef sa att mogge skulle va hemma och va rädd om sig.. Han vaknade vid 4 inatt och mådde piss, feber, genom förkyld och ont i halsen.. gick o la sig igen och vaknade vid 7.30 så han o tuwis gick då upp och la sig i soffan o kolla på tv o lät mamma sova.. Skönt.. Hans feber har försvunnit men han är genomförkyld, snyter sig hela tiden och är helt täppt i mellan åt.. och han säger att han inte har någon riktigt ork i kroppen.. Så får se om han jobbar imorrn, han vill det men får se hur han mår imorgon bitti..

Största delen av dagen har vi vart hemma och planerat me bröllopet när M endå va hemma, har räknat och pratat och spanat och diskuterat.. Har dock inte kommit fram till så där jätte mycket.. men lite iaf..
På em så åkte vi ner och lämna USB sticket till han som ska trycka våra fest programm, så dom kommer bli såå fina och bra.. Dom e jätte duktiga, ni såg ju hur inbjudan vart, stilren, enkel och precis så som vi ville ha.. Viktigaste e Monogramet  ;), tid, datum, kyrka... Och det fanns me..!
Är så nyfiken på att se festprogrammet live, har ju suttit och pillat me det såååå länge i x antal månader, är så petig, så blir nästan arg på mig sj imellan åt.. Men ja vet vad ja vill ha, vet hur det ska se ut.. Så vill ju inte ha något som är sådär, eller hur?



Efter vi gjorde det åkte vi en sväng till mogges mormor o morfar o fikade.. Trevligt och efter det hemmåt och käka, efter middag så va ja o grannen ute och tog en powerwalk, i 1 h.. Och det känndes i benen idag.. Skönt!!
Duktiga tjejer..

http://media.sashas.se/2011/04/powerwalk.gif

 

Nehe, nu börjar biggan så måste säga bye bye

 

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0