Söndag-Måndag

ja igår va ja ju och jobba em på Kk.. det gick bra, va lite trött men resten kom när ja kom hem.. Natten har ja verkligen sovit som en stock, så trött.. Ville knappt öppna ögonen imorse men ack så tvungen ja va..
har vart och lämnat sessan på dagis för snart dax för ett jobba pass..
imorrn är vi lediga och hoppas verkligen att det är lika underbart väder då som nu.. Vilken värme.. underbart.. hoppas det håller i sig ända till 28 maj.. :D

39 dagar kvar till vi gifter oss, kmmer gå sjukt fort, nervös?- ja det måste ja säga att ja börjar bli.. Stressad? -har ja nog vart hela tiden.. Mer vi ser verkligen fram emot denna dag.. kommer bli helt fantastiskt.. Sätta på mig min fina klänning, få min fina slöja/håruppsättning, bli sminkad som en prinsessa och va en prinsessa hela dagen och ha min vackra stiliga prins brevid mig... Lääängtar!!

Nehe, ska spåna runt lite på lite små pill till bröllopet, det sista.. Någon som vet nån som säljer såpbubblor till bröllop i linkan? Eller är det nätet som gäller?

http://www.myheart.se/371-624-home/brollopsbubblor-duva.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad gullig du är Fia! Tack :) Du verkar haft en riktigt kul möhippa :) synd bara på magen på kvällen men det är inget att göra åt, ta hand om dig! Kram

2011-04-19 @ 10:08:15
URL: http://sofnys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0