2-3 Augusti

Vilka underbart sköna lediga dagar jag har haft.. Verkligen kunnat njuta och bara umgås och ha det mysigt med Tuwis..
Igår så va vi i himnabadet med Annie & Ellie, vi åkte dit till KL 10.00 när dom öppnade.. Och barnen plaska och hafe jätte skoj.. Vi käkade lunch där innan Annie o Ellie åkte hemmåt..
Men jag och Tuwis stannade ytterligare en tid..
Tuwis kom ju på att det va väldigt skoj och va i "mellan" poolen och hoppa från kanten til mig.. Bara man håller i henne så vågar hon.. Hon prövade på att flyta med armpuffarna och det tyckte hon va skoj.. Hon är ett riktigt litet blötdjur nu för tiden..Skoj och se, men farligt för hon blir lite övermodig imellan åt.. Så ibland är det bra att va lite "hönsig" :D eller hur?
Igår kväll efter allt badande så va det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för en lill möhippa..
Innan ja bestämde vad ja skulle ha på mig, ibland blir ja så arg på mig själv när ja har sådan beslutångest..
Men mogge bestämde vad ja skulle ha på mig.. :D Ha ha ha
Den lilla möhippan va ju självklart för Annie, så Mogge körde in mig till stan hämtade även upp Linda & Helle...
Vi skulle möta alla vid Charken där vi bokade bord..
Alla kom och vi satte och mys, vart tre rätters middag, mumsigt.. Jag tog Förätt: grillade sparris Varmrätt: Ryggbiff och efterrätt: Chockladtryffeltårta.. och det va så gott.. Alla va nöjda och belåtna..
Mycket bröllops prat och mycket annat.. med andra ord väldigt trevligt...
Jag, Lina & Helle hade gått i hopp och köpt present till Annie, på hennes "lill icke möhippa" så ja hade scrappat ett möhippe kort, och så fick hon 2 st Jetset Klockor av oss ( hon är klockgalen) en turkos samt en cerice.. Jätte fina och hon blev väldigt glad...:D Skoj och se..
Kvällen vart toppen, precis så som Annie ville ha det, och hon vart nöjd tror ja..
Ja va hemma vid 23 tiden skönt somnade 2 röda, en full späckad dag, mig lite vätska i kroppen i denna värme som ledde till huvudvärk... Inte bra..!!!
Men men tog två panodil men endå vaknade jag med huvudvärk idag, inte bra.. men i dag låg vi och drog oss lite i sängen och sedan käkade en skönt frulle på balkongen, gick utåt vid 12,30 tiden och vart bjudna bort till grannenför sol, kaffe och bad för kidsen.. och det tackade vi inte nej till.. hur trevligt som helst..
Vart även bjudna på lunch.. Tack snälla..
Tuwis helt lyrisk att latja med en kompis i badet, och dessa tjejer leker så bra tillsammans.. Dom badade mesta dels av dagen.. innan vi skulle in och förbereda oss för skänninge marken när pappa mogge kom hem..
Och där va vi inte ensamna kan ja lova,, Men det gick så bra, Tuwis är så duktig.. Hade sulkyn me oss så hon satt mesta dels av tiden..
Tills vi kom till karusellerna och Tuwis tog massa lotter och drog i snören och vann massa gossedjur, men dte gillade hon.. Och sedan så skulle hon åka karusell.. En bilparad som åkte runt runt, träffade Mia, jimmy m. kids samt mias mamma Sollan som bjöd Tuwis på den karusellen så hon åkte me Leo och Max och hon gillade det. Satt med ett leende hela tiden.. Första gången någonsin hon åkt karusell.. Tack snälla Sollan för det.. :D
Efter det så ville hon åka en till, så det gick bra men då fick ja vara me.. men skoj att hon vill åka, blir det nog liseberg igen i höst.. :D
Annars inhandlade vi inget, en stor balong till tuwis, inget annat.. :D
Nu sover Tuwis och snart sängen för oss me..
Imorrn dax för dagis ocj jobb igen.. :/
Pöss på er
Stora tjejen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0