Måndag

Idag gick ja av min jobb helg.. Skönt och välbehövligt.. Helgen har vart mycket bra så ska inte klaga och ja älskar verkligen mitt jobb.. :) Känns så underbart skönt när man äntligen har hittat rätt..  Det glädjer mig så enormt mycket..
I lördags när ja kom hem så hade Tuwis fått utslag på innan låren.. 3 st röda runda utslag på Hö lår och bara 1 st på vänster lår..
Igår när ja kom hem så tittade ja på dom igen, och dom hade blivit störra och rödare och i dag har dom blivit ännu störra och ännu svullnare och rödare.. Och hon säger att dom kliar och det värker..
Och nu är det rodnat runt hela området runt utslagen me, blev lite fundersam över va det skulle kuna vara.. Så ringde 1177 och frågade.. Och dom kunde inte svara på det (förstår ja me) men bara vad man kunde göra va det ja va ute efter.. Dom sa; får hon feber sök vidare, annars avvakta åk till apotek och köp xylokain (stavning) salva och ring VC imorgon.. Och det är vad vi har gjort..
Har fått smörja 2gånger på kvällen nu, för hon klagar på att det gör ont. Myggbett, rigäla eller vad kan det va?
Blir lite fundersam och vaksam när dom ändrar utseende 3 gånger på 2 dygn.. hmmm får se hur natten blir och hur det ser ut imorgon.. :D  Åter kommer.. :D
Imorrn är ja ledig även på onsdag skönt , och vädret ser ut att bli fint så ja klagar inte, blir det inte VC imorrn så blir det att åka och bada..:D Skönt! Mamma & dotter mys...
Just det, idag va det första dagen på dagis för Tuwis sedan i början av Juni, Mogge lämnade henne imorse.. Det hade gått mycket bra.. Hon fick följa med direkt och se hennes nya fack på den Röda avd. och det stod Tuwa.. Och det va så fint.. Inget ledsen eller nått, så skönt.. Hon hade inte vart ledsen någon på dagen heller.. Lekt hela tiden och trivs att vara tillbaka med alla kompisar igen..
Men nu är hon ledig 2 dagar igen, men men så är det och kommer va.. Lite hattigt men har man sådant schema så har man.. hihihi
Nehe ska mysa lite med min MAN, va ett tag sedan käns det som, jobbat hela helgen och somnat tidigt..
Ha det toppen allihoppa..
Pöss






Sen STORA bröllops tavlan sitter nu uppe i våran trapp.. och vi är super nöjda...
Spotarna ska ändras men tar det när vi har tid..: ;P






Kommentarer
Postat av: carro

Tack gumman! Vad snällt av dig =) Kommer säkert frågor såsmåningom.

Vilket fint kort ni har fått upp.

Kram på dig

2011-08-03 @ 11:24:14
URL: http://czachrisson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0