veckan i nya ord!

ja denna vecka har oxå gått frammåt..
Vi va trötta efter helgen kan ja lova, iaf ja som stressat runt hela lördagen kom inte isäng när ja tänkte heller utan vart ju en ute kväll.. Och ja va ju ute i torsdags me.. :D Vilken morsa.. ;)
Jobbat måndag och tisdag och i tisdags så va ja på audition för sjukhuset som spelas in på US.. Det ska ju sändas i TV3 i höst.. Så KAVA och 103:an ska vara me så lilla fia får vi se om ja visas och får vara me... :DSkulle va skoj,,
Men sitta där och prata framför en kamera på audition va skapligt nervös och när ja är nervös så går munnen iett och iof så gör den det alltid ändå.. hahahahha iaf på jobbet!!!
Skrattar jhämt kan aldrig hålla käften *asg*
http://www.tv3.se/sjukhuset
Min man är förnärvarande sjukskriven plutten.. knä faan är igång igen, :( Så himla tråkigt.. Började i måndags då det va stelt och han hade känningar av det men igår morse va det värre, fick ringa och sjukanmäla sig och åkte till VC för att tömma det på ledvätska, och efter man gjort det så brukar det gå tillbaka men icke denna gång.. Idag är det så stort och svullet och såååå himla mycket vätska åter igen i knät och han har sådan smärta så det är så synd om honom.. Tur att vi har kryckor hemma..
Fick idag börja äta diklofenak mot inflamationen och smärtan så vi hoppas att det hjälper lite.. Men han har idag med fått feber men hål tummarna att det går tillbaka.. Men som han säger att är det inte bättre imorrn så är det AKUTEN som gäller han kan ju inte göra nått, har svårt att gå på toa, och så ska det ju inte va!!!
Lider me honom!!!
Imorrn jobbat ja em, får se hur det blir me mogge , han har ju svårt att ta hand om snuttan när ja inte e hemme, eftersom han inte kan hoppa, stödja och han har ingen ork i kroppen och mår allmänt dåligt!!!
Idag har vi slappat, tittat på film och bara myst, kvällen bakade vi scons och myste framför Tru Talent.. myspys, Tuwis sover och ja och min haltande man ska se om vi kan mysa lite svårt me hans ben som är såå stelt men mendet ska gå... ;) och vi ska sätta på en film..
Ha det toppen
Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Jesse

Jag längtar så tills på Måndag !!! Två älskade vård program då :))

2011-09-06 @ 00:29:55
URL: http://Jesse-paloma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0