Länge sedan

känner själv att det börjar svalna igen detta med bloggen. har så mycket annat och hinner inte eller vissa dagar så vill ja inte.. Hittar inte motivationen till att skiva nått..
Men ja lever iaf..
Det har hänt mycket för oss nu på kort tid, vi jobbar för fullt, det är snart jul 2 dagar kvar känns inte som det tycker ja!
Jag har ju haft mina klappar klara i ca 2 veckor, så skönt slippa springa i rusningen nu dagarna innan.. usch! Har gjort det några år men har verkligen kommit fram till att ja avskyr det..
Igår så gick ja av på kvällen från jiobbet och åter kommer dagen innan nyårs afton så ledig i 8 dagar och ska njuta och tavara på min ledig het.. ska bli skoj och fp sova lite eller sova i mellan dagarna kanske lite mer än nu ..
idag så har jag och tuwis vart endå på ikano även att ja avskyr det, vi mötte mamma o petra där.. Jag var ute efter en klänning till tuwis som hon kan ha på julafton men tyvärr så hittade vi ingen... :( Men där emot så hittade ja en röd julduk som ska pryda bordet fint på julafton under julmaten tillsammans med mina nya fina vita löpare..
och även en julstrumpa till tuwis som hon ska få en klapp i på julaftons morgon..:D dom hade ju 50% på alla julsaker på åhléns så passa på..:D klockrent!
nu ska vi snart åka til maxi och trängas med alla andra, köpa all julmat och sedan hem och rulla köttbullar och göra jansson.. så lite som möjligt att göra på självaste julafton.. ska möta upp Mogge på Maxi me därför handling så sent..
Imorgon är det dagen före jul och som vanligt ska vi till fam jigerström/netzell för uppesittar kväll.. lika mysigt varje år så ja ser verkligen fram emot det lika mycket som varje går.. kasnke blir en baileys hasselnöt imorrn annie? eller?
Ps: som ni vet så har ju ju nu köpt radhus, inflytt sker 15 feb eller då får vi nycklarna iaf, och det känns helt underbart för både mig o mogge.. va igår och kika på lite tapeter hittade en till tuwis rum och en möjlig till köket men vi får de.. skulle vilja att hela undervångingen har basfärg vit och sedan med turkosa och kanske någon mer färg som accent färg.. och mogge är helt med på det han gillar vitt och turkost så länge det inte är blommor i mängder på tapeterna säger han.. :D gullen! men det är svårt tycker vi.. men vi är överens om golv och klinkers till hallen iaf.. bättre än inget.. :D
Denna tapet ska kanske vara i tuwis rum som en fond vägg och sedan resten vitt eller jätte ljus rosa ... vi tänkte ju att hon skulle få stjärnor på väggarna men det har ju alla så det har vi lagt åt sidan, blir inget! :D
Nehe, dax att hoppa in i bilen och gasa, vassa armbågarna me..:D
Fin va, denna tapet kan hon ju växa med, inget man behöver göra om när hon blir lite äldre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0