Måndag

Helgen har vart helt suverän, en hel helg med farmor o farfar är ju bara hur mysigt som helst.. Önskar bara det kunde ske oftare.. Tuwis trivs så mycket där.. Men dom och vi saknade självklart mogge.. men han följer med nästa gång..
Igår åkte vi hemmåt vid ca Kl 14, vägen hem gick bra men va långt det kändes, ännu längre kändes det när mörkret kom..men det gick bra..
Lämnade av Kimmen hemma hos sig sedan drog vi mot tallboda, mot en pappa som saknade oss.. Välkomnades hem med ren bäddad säng städat.. Inte illa va!? Vilken man.. ibland kan han me..:D Mysigt!
Innan vi pkte igår så fick vi den bästa maten i världen, farmors skink stek, potatis och sås,, herregud vad gott det är, och allt gick inte åt så vi fick med oss lite hem så det åt jag & tuwis till lunch idag och det va lika gott som igår.. magiskt!
Tack snälla farmor & farfar och kimmen för denna mys helg!
Idag har vivart hemma, jag är ledig idag me, så började med att äta lång frulle, sedan så tvättade ja fönstren och sedan plocka iordning i lgh. efter det drog vi till robin en snabbis för att han skulle få en julstjärna av oss som han kan ha i fönstret samt så fick han julgardiner uppsatt.. Så det vart jätte fint! och mysigt! Robin blev nöjd!
Efter det så åkte vi ner till tornby för att handla lite blommor, för vi skulle julpyssla lite.. vi gjorde ( jag& tuwis) 2 olika bomster arrangemange var.. Tuwis gjorde allt till sina själv, sa i jord, plantera blomman och utsmycka, Hon verkligen älskade det.. Och dom blev jätte fina! Hon gjorde en med en liten röd julstjärna och massa utsmyckning och sedan en med en rosa hyasint i och en massa utsmyknad.. Dom är strålande fina som dom pryder hennes rum nu och hon är så stolt.. Underbara unge..
Mina är nästan lika dana som åren innan, fantasi vad är det! Men men lite juligt e det iallafall. och kommer lukta gått när hyasinerna  slår ut!!
Vi har även idag satt upp julgardinerna så nu kan julen komma bara lite julgodis kvar att göra.. det e ju ca 2,5 vecka kvar,, herregud va tiden springer förbi!
Imorrn jobbar ja, och även onsdag på torsdag så åker jag till Ullared, så skoj längtar!! Fredag är det julfest på jobbet längtar även till det,, har beställt en svart klänning tills dess hoppas den är lika snygg i verkligheten som den e på bild..
Nehe, nu har tuwis somnat ,ska se på paranormal aktivity, skapligt läskig...  :S
Ha en bra måndags kväll..

Kommentarer
Postat av: Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak

Jag klarar inte alls av att se rysare längre. =S



Fin blogg förresten. :)

2011-12-06 @ 14:54:14
URL: http://www.sojkasframtid.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0