Blombud

Jaha, då är återigen en jobb helg över.. ja bytte ju tur med en arbetskompis så jobbade delat på söndagen ist för lördagen bara för att vi skulle ut till Ljungsbro och fira Mogges morfar o mormor..
Ja jobbade till 16 och mogge till 17 så vi va inte ute förens vid 18.30 då hade ett gäng nyss åkt hem men dom andra va kvar.. Skoj och träffa dom va ju ett tag sedan!
Vi stannade till 21.30 då vi va tvugna att dra pga att min klocka skulle ringa vid 05.45 på söndag morgon för ett låång jobb pass... 7.00-20.30 ( Delad tur)..

Söndagen så skickade ja blombud till min stora kärlek, han jobbade ju me så det levererades dit.. och varför ja skickade blombud va för att jag älskar denna människa så enormt mycket...

Buketten han fick..:D Fin va!?

 

Jag slutade igår kväll vid 20.30 och kom hem och va helt slut, mogge satt och tittade på filmen we are marshall, den är såå bra men ja satt uppe i 30 min och fick med mig Mogge i säng för att fortsätte se den men ja hann knappt nudda kudden så sov ja..Ända tills klockan va 00.30 så sessan vaknade och ja bar in henne till oss..

 

Idag måndag har ja vart ledig, otroligt skönt... Ja o tuwis tog en sov morgon låg i sängen till 10.30 ca, upp och göra frulle.. efter det tittade snuttis på en film medans ja städade, damsög, tvätta, diska, och gjorde lgh fin.. sedan så satte vi oss och pyssla lite, Tuwis fick lite gamla kort och så satt vi och klippte och klistrade lite innan lunchen.. Hon tycker det är så skoj! Efter lucnh så gick vi ut, och lekte.. Gick till olika lekparker och latjade.. Skönt att det inte är så himla kallt nu iaf.. Det va riktigt skönt att vara ut..Och Tuwis älskade att kunna gräva i sandlådan..
Vi va ute i lite över 2h sedan in och göra middag och sen kom pappa hem och nu sitter vi o kollar på Petson och findus innan ett rum på slottet..

imorrn jobb igen..

Ha det bra

Pöss och Kram

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0