Pussklockor..

idag har ja vart ledig och det känns verkligen att det va nödvändigt.. Men vi har inte bara vart hemma.. Det är ju tyvärr inte så ofta vi e lediga hela familjen.. för när ja jobbar så  jobbar mogge oxå eller så är han ledig och när ja väl e ledig så jobbar han.. Så dom få dagarna vi har hela våran familj så försöker vi göra nått tillsammans, sist vi va så åkte vi ut och åkte skridskor, mormor/mamma följde me.. Och idag så åkte vi till norrköping och till tropicariet..
Det va underbart mysigt.. Det va ju så fint väder idag me, så det va underbart att åka bilen det, vägen förbi bråviken är underbart vacker..
Sist vi va där dagen efter midsommar så va Tuwis lite rädd för aporna, krokodilerna och hajarna gillade hon inte, idag va det annorlunda.. det är ju låg säsong så det va vi och en annan familj, lugnt och skönt..
Tuwis va nyfiken på aporna och papegojorna.. Aporna va det verkligen liv på kan ja lova, dom hoppade och tjattrade hela tiden.. Busa som satan, och så nyfikna på oss.. Men det va mys, när vi väl kom till hajarna så va tuwis facinerad, lite reseverad ibörjan men det gick snabbt över, och rockorna dom gillade vi alla 3. mogge klappade dom.. Dom va ju så nyfikna och skulle upp och klappa/vinka på kanten vid ytan och den ena tittade upp hela tiden.. Så roliga.. hahah Tuwis gillade dom.. efter det så köpte vi en varsin grandiosa pizza och satte oss vid stora akvariet vid hajarna och åt och då kom det ner två dykare i vattnet, skoj och se..
Efter ca 2 h så åkte vi hemmåt, till mamma och Leffan för att fira leffan som fyllde i veckan.. Så det bjöds på tårta och kaffe, tuwis fick även lite mat..
Och vi åkte där ifrån vid 19 tiden, så det vart en lång visit, men mysigt.. Hem och hänge tvätt och slappa lite..  mogges feber kom tillbaka när vi va hos mamma och han är halv seg och ja fick fruktansvärt ont i halsen.. inte bra.. Hoppas bara inte ja åker på nått..ja ska jobba helgen hoppas verkligen att min kropp har förstått det..

På kvälls kvisten nu har ja suttit och spånat lite på bröllops dekorationer och hittar förstås massa ja vill ha, men man måste hejda sig sj,, Borden får ju inte se för plottriga ut för det är fult utan stilrent men trevligt!!
har letat efter pussklockor, någon förslag på vart?
Nu e det inte så långt kvar tills våran stora dag är här, det kommer gå snabbare och snabbare kan ja lova känns det som.. Helt plötsligt är dagen här.. 114 dagar kvar..

Nehe, nu ska ja sova lite och lugna min hals lite, gör fruktansvärt ont, hoppas på bättring tills imorrn...
Upp och inhandla strepsils oxå står på morgondagens schema..

Godnatt..


http://seluna.blogg.se/images/2008/etikettark-med-eget-tryck_10479754.jpg

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0