Bröllopsfrilla och bröllopsmässa..:D

Jaha, då va även denna helg över, tyvärr.. Fredagen spenderade vi hemma och det blev massa fredagsmys, god mat, let´s Dance, gotte o dricka.. och abra massa mys.. Det vart sängen skapligt tidigt för vi skulle ju upp tidigt.. Klockan ringde vid 7.15 för att hinna,, Ja och Tuwis skulle köra Pappa till jobbet och sedan lämnade ja snuttan i Ekängen och efter det så drog ja och hämtade Tina för att säga bye bye Linkan och Hello Sthlm... Resan upp gick mycket bra och det gick fortare än beräknat, det va skönt.. Ja ställde upp med min brudftilla opch modell för Milla..:D Och min frilla vart och är sååååååååå fin.. Jag älskar den.. Kunde inte sluta se mig sj i spegeln.. Och ha tog massa biler.. och ni som känner mig kan tänka att ja satt och nästan grät av att det gjorde ont när håret vart uppsatt..Men såå duktig hon e min älskade vänn.. Så skicklig..Ni som kommer på bröllopet får se den snart..:D Och det bestämdes att det blir slöja..:D Såå nöjd.. Vi åkte inte hemmåt förrens vid 22.00 tiden ca.. Och det va svinhalt på motorvägen och det blåste storm på vägen hem.. Men resan hem gick bra me..:D Så vi va hemma vid 00 ca.. hem och lägga sig i sängen omg, både Tuwis och min blivande sov.. mogge mådde inte bra.. han hade feber och när han gick upp i morse så tog han tempen och hade 39 grader feber, inte bra men han åkte och jobba iaf.. Älsklingen min!

Tuwis och jag har idag gjort massa, vi har slappat på fm, tog bussen vid 12.30 till K-rauta för att hämta bilen och sedan drog vi till Cupolen och Bröllopsmässan.. Tuwis va såå duktig, det va mycket folk, men ja va messt ute för en viss sak och hittade den inte.. Vi va inte långvariga på mässan men vi gick 2 varv runt iaf.. Fanns mycket att se, skoj och se Ankan där med hennes företag, angelicas cupecake...:D Hon som ska göra våran bröllopstårta... Kommer bli skoj.. :D
Efter det så åkte vi och tvättade bilen och och sessan och den vart ren och fin, efter resan till sthlm så vart den jätte skitig...

Nu sitter vi o laddar för solsidan, skoj skoj.. imorrn måndag igen och jobb börjat veckan med ett kvällspass..

Nehe dax att slappa..:D

Ha en bra kväll..

Pöss på er

http://munkviken.se.loopiadns.com/uploads/images/Hjarta.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0