Gör mig sååå glad

Idag fick ja en kommentar på bloggen som verkligen gjorde mig så glad. Det träffade så perfekt i hjärtat.. Att en läsare skriver nått så himla gulligt och bra känns helt fantastiskt.. Trodde inte att denna dag kunde bli bättre med detta vart pricken över I:t...

Tack snälla underbara du Mirelle, du vet verkligen vad man ska säga för att få en männinska att bli så glad och rörd.. Tack ännu en gång..

Och läs detta och njut, för det gör ja, läser denna kommentar om och om igen.. :OHej Sofia!
Måste först säga att din blogg är så rolig att följa, du skriver om intressanta saker och man blir glad av att få följa alla dina roliga nyheter i livet.

Jag tycker att du verkar vara en underbar människa, du har en fin man och en jättefin dotter som du kan vara stolt över. Tänk att finna kärleken så tidigt i livet som du gjorde. Och alla glada nyheter du får i livet, jobb, körkort, utbildning, bröllop mm...du får säkert all denna lycka pga att du är värd den. Du är verkligen min idol och jag beundrar dig väldigt mycket! :) Hoppas att du aldrig slutar att blogga, din blogg av alla jag läser är bäst!

Ta hand om dig! Många kramar från tvåbarnsmamman Mirelle!

Dagens ros till dig Mirelle

http://juliatheone.blogg.se/images/2010/dagens20ros_21791004_98921978.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Mirelle

Vad roligt att du blir så glad! :)Tack för dagens ros, det var verkligen snällt av dig.

Kram från Mirelle

2011-01-19 @ 13:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0