Hemma nu..

jaha då är ännu ett jobbpass på denna vecka över, idag har det vart skönt och jobba, ja gillar att jobba kvällar..

När ja kom hem så va lill sessan vaken, så mysigt att får vara lite med henne, hon hade saknat mig sa hon, och ja saknar henne varje minut jag inte e med henne..:D Min lilla sessa!!!
Skulle kunna va mmamma ledig lääänge för att få spendera så mycket tid som möjligt med henne!!!  Shit vad ja älskar henne!!!

Snart ska ja krypa ner i sängen och tillsammans med sessan, hon kommer inte somna innan så mysigt!!

Imorrn jobbar ja igen 6.45-14.00 sedan kommer Mamma o leffan och fickar dom ville träffa Tuwis och oss såklart!!

Hoppas Tuwis sover länge imorrn för Mogges skull, han är så trött, varför vet han inte.. Men han behöver sömn.. Det har hänt massor här på kort tid så alla känner av det och sedan mycket planering inför bröllopet med så vi har suttit massor och diskuterat och planerat så han är kanske trött i huvudet.. är ju bara 4 månader kvar nu.... Gaaaa, snart.. Inbjudingarna börjar rulla ut nu.. Skönt och ha det klart och ute iaf!!!


Jag är ju med i buzzador.com där man får pröva olika saker, denna gång fick ja chansen att va testare för hudprodukter från apoteket Cliniderm Ultra soft..

I denna kampanj ingår det även att ja ska ha en tävlig där 4 av er som är med kommer vinna ett provpaket av dessa produkter..
Ja har testat dessa produkter nu i 3 dagar, och jag tycker dom känns helt underbara, är mjuk och lätt i ansiktet.. Och trivs med produkterna..
Efter helgen kommer denna tävling börja, så håll utkik..:D

Paketet innehåller: Det är
  • Cliniderm Ultra Soft Cleansing Milk
  • Cliniderm Active Protection Day Cream
  • Cliniderm Age Delay Serum.

http://secondtime.blogg.se/images/2010/prod_123955210.jpg

Vill du med bli en buzzador klicka här

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0