Jobbat kväller..

Ja idag har det vart full rulle och tuwis har vart på dagis för första gångne på 4 veckor, och inte för att jag va oroligt för att det skulle va några problem att lämna henne.. För det va det verkligen inte, när hon klev innan för dörren så hälsade alla på henne och hon vart ju helt lyrisk, när vi fick av henne alla kläder så bara sprang hon in ja fick hejda henne så ja fick en puss innan hon gick in..Hon va dock inte så länge på dagis idag, bara lite känna på det..

Jag och Mogge va även idag och kollade in festlokalen inför bröllopsfesten, vi mätte på borden, kollade glas, tallrikar, bestik mm.. Och det va bra gjort utav oss så man inte står där dagen innan och det fattas eller liknande.. Så det känns bättre nu när man vet och man är lite förberedd.. Som ni kanske märker vill ja INTE ha några plötsliga överaskningar som rör bröllopet...
Vi är även på jakt efter slipsar till Pappa & till rickard Mogges bror som är bestman och pappa som ska föra mig till altaret.. Ja vill helst att dom ska ha likadana slipsar men vet att det kommer inte gå, men iaf att det ska va samma färger.. och har hittat en slips på en internet butik som skulle passa pappa perfa och för ett billigt pris och hittade även en till rickard men vill höra med dom innan ja köper så dom tycker att det är ok att bära dom!

Ja fick idag åka in och arbeta tidigare dock 1h tidigare, det va sjukdomar så ingen inne mellan 14-15 då ja skulle komma in igentligen.. Men det va inga problem.. jobb passet ikväll har vart skönt... lugnt och bra! Har hunnit med en hel del, känns skönt!!
Imorrm jobb hela dagen.. 6.45-16.00, kommer va helt slut efter detta pass, men det funkar jag är ju sedan ledig torsdag!

Nehe, Tuwis vaknade till när ja kom hem och har lite svårt att somna om,men nu hoppas ja hon somnar till lite, hon fick lägga sig ivåran säng!!

Ha en bra kväll...

Pöss på er

http://farm1.static.flickr.com/83/238353531_79806a56a2.jpg?v=0

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0