Pulka backen

japp idag har vi verkligen haft mys här hemma.. Efter våran sena frulle så plockade vi lite här hemma och sedan slängde in en maskin tvätt och efter det på med alla kläder och ut i snön.. även att det va 2.5 pluss så bet det i kinderna i början.. Vi packade på oss massa kläder och tog pulkan och gick bort till dagis för att åka.. Det va så himla mycket snö, shit!! Men vi tog oss fram och Tuwis älskar verkligen att åka pulka, efter några åk gjorde vi snö änglar och efter det ville tuwis leka i lekparken på dagis och självklart gjorde vi det... Vi busa och hade oss, hon gunga till o me, det va packat me snö under så gick ju inte att ha så hög fart för då slog hon i fötterna men hon va så nöjd av att bara få gunga, det va ju ett bra tag sedan man gjorde det nu när snön har legat i snart 3 månader...
Efter ca 1,5 h så gick vi hemmåt och busade lite, hade lite snöbolls krig och hon gunga hemma me, på våran egna gunga. Och efter det gick vi in och slängde i oss lite mat, nu ligger vi i soffan och kollar på Tom & Jerry snart kommer min faster och kusiner på en fika, skojsigt!! Och snart kommer Mogge hem me så då är det tajm att ställa sig vid spisen för han är hungrig när han kommer hem..

Bilder från dagen i snön kommer senare...

Ha en bra fortsättning på dagen

Pössar

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0