Snöstorm

Skoj det va at vakna imorse till världens snö storm eller inte, ja trodde att Mogge skämta när han sa att han knappt såg ut, men ljög gjorde han inte..

idag har det vart fullt upp även att jag skulle börja jobba kl 14,00, först så körde ja mogge till k-rauta för att han skulle möta nettis :) där då dom skulle handla lite för att sedan åka hem till honom o Annir och kakla, sedan åkte ja o Tuwis hem för det kom en tjej som skulle köpa lite som ja lagt ut på blocket och sedan efter det körde ja henne ut till Ekängen för att ja skulle till jobbet.. Vägen ut till ekängen fick man verkligen köra sakta på kan ja lova, isbana..

Nu sitter ja iaf på jobbet och ar rast därför ja kan blogga lite.. :D Slutar 20,30så hoppas inte snöovädret kommer igen för just nu ser det ok ut..

igår vart det tyvärr inget bloggande straxt efter ja kom hem så åkte vi till Annie & Nettis dom bjöd på mat, tack snälla underbara ni och barnen fick busa massa, skojigt!! Så va hemma straxt efter 20.00 men ja va så trött så ja somnade vid 21.15 ca.. Skönt!! :D

Nehe, snart dax att återgå till arbetet ska slappa lite innan..

ha en bra kväll

pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0